娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
睇完鋒澤尋晚喺采子嘅直播
覺得佢私底下應該幾man幾嚴肅
覺 感覺佢係認真type 出鏡先會嘻嘻哈哈
係大家仲未覺得佢有問題果時
我已經屌佢好人狼人都拉爆,
如果我落場玩第一日冇資訊
要硬投一件一定揾佢來開刀,
佢係無論點玩都害到人
活潑前: 節目到其他人話佢私下都幾活潑幾搞笑

活潑後: 感覺佢私底下都幾認真幾嚴肅

結論:佢有唔同面啫
只能講當時既1未搞3未必騎佢,但果輪又唔覺得佢會騎中6
邊度可以睇返
采子ig
youtube都有
宇辰既存在已經成為錯誤

踩中狼坑 = 狼咬狼
踩錯狼坑 = 好人

加油
佢真係要將啲觀念砍掉重練,狼咬狼已經變咗人設都死要繼續狼咬狼,最弊就係做好人果時反而踩唔中狼,尋晚果集無上帝視角都令人覺得佢玩得超差,有上帝視角嘅話點算
6第二輪發言聊爆,第一輪未有人懷疑,所以查個毛只聽第一輪未懷疑到6
6第二輪發完言後,查個毛同09兩輪投6
唔想睇毛弟,反而想睇王子
喺我心目中依家佢嘅檔次仲低過小瓜
宇辰比咁多人踩 係因為娛百其他玩家仲開口埋口叫佢係高玩

如果大家都好似呢到咁 認清佢係莎莎、小瓜之流 就冇咁多人踩佢
高過趙哥?

BTW我成日覺得所有嘉賓都算後生/當代 UNDER40咁
點解零零舍舍會請趙哥呢個長者上黎玩?
俾人捧得太高,跌落黎有d痛

上次佢俾問米話佢做狼玩到坐立不安
就知佢依家好大壓力
玩好人差,玩狼人更差
覺得佢玩遊戲玩到咁有d可憐

始終佢唔係人品有問題嘅人,希望佢可以自己好好調整啦
有沒大飛消息跟進
大飛女友楊晨熙爆出被別的男生在吃飯的時候摸大腿,影片流出之後引起軒然大波,她解釋對方是在幫她拍貓毛,沒人相信,今大飛上利菁「麻辣天后傳」,被大家關心此事,「當然不是拍貓毛,這個解釋我也覺得很奇怪,我告訴她這會被人家取笑很久。」利菁問,「你傷心嗎?」他説,「我已經沒有心了。」

大飛説,事情發生之後有追問女友,「她說對方喝醉了,那個男的也是我的朋友,又不斷地跟我道歉,然後女友因為新聞出來之後被網友一路撻伐,心情非常低落,我就請大家都不要再罵她了。」去年這個時候求婚成功,計劃會生變嗎?他説,「求婚只是跟大家宣布我以結婚為前提跟她交往,但是現在工作還不穩定,還有很多事情要做,所以婚期沒有任何時限。」

好過結咗先知嘅
咁點都好過趙哥嘅
個天都幫大飛睇清楚個女人 好彩未結
過冷河
遲下就會話分
愷樂係咪串鳩大根亂賣隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞