娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
聽晚出熊局啦
佢真係慘
次次遇著豬隊友
仲要永遠留到最後
個男嘅飲醉摸你,唔識推開佢?唔識拒絕?
條女擺明已經同個男有關係
零九跳完 叫預一齊跳
然後話今集好快會完
愷樂真係勁左,咁都拔扭到令騎士騎左查個毛
仲令查個毛聽完都好疑惑!
說服到人,超勁!
以往愷樂人狼合一,因為冇人期望愷樂推理,只期望愷樂狀態人狼合一。

而家愷樂邏輯推理進步左,代表做狼理應要有同等邏輯水平,但好明顯佢邏輯上仲未做到人狼合一。

隨著邏輯進步,遲下就算愷樂跳身份,如果logic fail,一樣會投走佢,而唔係好似最近幾次對佢有容忍度。
大根個玩法..
今集個觀賞性麻麻,未睇角色牌前已經寫好哂劇本咁
跟住仲要大根狼, 偉晉好人

d角色係咪內定架?
無發牌
應該製作組本身set 好邊個人配咩角色

Btw
零九女巫毒岩人好高命中率
本身好人做野就會好快完到,優勢太多
自私仔唔肯死個d神先會搞到亂晒局
其實熊仲勁過預言家,熊局狼人更加難贏...
除非娛百肯收起個騎士
本身娛百設定就係好人輪次優先,神個倨做好本分基本上係必勝...係問米呢D 死唔肯犧牲先搞到後面d 平民亂晒...
愷樂真係算高玩了
愷樂有料,中意見到佢對個遊戲有番d勝負慾
今場狼如果係愷樂,大根,撘一個正常,好似吟蔚個d,可能大d機會贏
6號波大有腦
咁直接踩小瓜
大根真係一時時
Sorry 7號
6號都大都有腦既
楊晨熙
· 11月17日 ·

努力成為自己喜歡的自己,不要提心弔膽是否符合他人預期或期待~
因為愛泥的人終究愛泥,討厭泥的人終究渴望看泥倒地!
但我就是喜歡看到泥討m我又幹不掉我的樣子😏
我是天使😇⋯也是惡魔

楊晨熙
· 10月15日 ·

打出尖酸刻薄又無情的言語來傷人,
用粗話問候,甚至罵到無辜家人!
最後用一句
「公眾人物就該這樣被罵」來合理化!
我覺得公眾人物放大檢視合理,罵也可以,但不是任由他人糟蹋!
公眾人物也是人⋯

有人問我有沒有想自殺過⋯
還真沒有⋯不想讓愛我的人傷心、還有許多未完成的夢想、還沒體驗到的美好,
近期出入加護病房、殯儀館那麼多次⋯想活都來不及了!
建議想不開的人多去走個幾趟…

IG➡️ jellyc820
Line➡️ @hgv5724y

係好勁呀 驗兩個金水

所以之後先要加雪狼去增加難度
笑死
大根其實似宇辰 都係別人口中的高玩
實際做好人次次都盤錯人(宇辰式自信地踩錯人)
狼人就好似今場咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞