信用卡討論區(82)由於反應熱烈,登記名額已滿!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
帳戶管理
Thanks
應該要去 ebanking set
HSBC都係免費
中銀支票機可以存美元支票,
條隊唔算長。
係 我搵到了謝謝巴打
想問下reward+登記左既優惠係咪過左期就冇得睇番
HSBC 最紅熱捧apple
一返單就rebate到手
滙豐:查詢/取消接收27488033。特選持卡人(信用卡結尾數字為1234)專享﹕您所有的合資格信用卡戶口享免息還款假期,2020年1月份月結單結欠可延至2月份月結單到期日繳付,無任何利息或手續費,毋須登記。條款約束。詳情 www.hsbc.com.hk/ph01
滙豐:查詢/取消接收27488033。特選持卡人(信用卡結尾數字為1234)專享﹕您所有的合資格信用卡戶口享免息還款假期,2020年1月份月結單結欠可延至2月份月結單到期日繳付,無任何利息或手續費,毋須登記。條款約束。詳情 http://www.hsbc.com.hk/ph01

收唔到
咩事,想人呢兩三個月洗大咗
我都想有
滙豐:查詢/取消接收27488033。特選持卡人(信用卡結尾數字為1234)專享﹕您所有的合資格信用卡戶口享免息還款假期,2020年1月份月結單結欠可延至2月份月結單到期日繳付,無任何利息或手續費,毋須登記。條款約束。詳情 http://www.hsbc.com.hk/ph01
我都想有

x2
BEA VS 好似未出
等咗2星期都未收到東亞啲超市禮券吖屌佢老味
有無人收過
我29號申請
而家都仲未有
我月初申左2張萬寧, 2張百佳, 3張惠康

百佳同萬寧上星期收到, 惠康未到
之前問過職員要同一款禮券$1100或以上先可以去啲樓上office拎coupon
爬左幾個po
畢業初哥+純現金回贈黎講
係咪sc simply cash/ hsbc red最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞