信用卡討論區(82)由於反應熱烈,登記名額已滿!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係Samsung pay轉左新卡面?
唔撚知呀?
不過Citi最撚鍾意同Samsung獨家一年!
好似Apple Pay

最底
2019Bin C系列
1. 垃圾八達通入Apple pay
2.西亞日冇現金回贈換
有冇人記得hsbc卡簽衛訊回贈嗰550幾時派?
仲有用apple pay個奬賞都未派
無嘅話,點樣打支商張卡
巴士站仲賣緊月票慳幾多嘅廣告
有冇學生試過申請hsbc red卡
上面咪有人講左戶口有5萬就得
申請咗hsbc vs
等咗成個月都無消息
又遲左改。。。
幾時碌既?
呢條數唔係回贈咩,我15號簽都未有
最近都想申請但唔知出年仲有冇
13號
渣兜只有 Priority 客經 CHATS 收錢免費,而轉出同埋其他戶口級別 CHATS 收付都要手續費

出入都免費的嗰間,叫做支那銀行
但我搵到各種頁面都寫唔係免費BOR...
https://www.sc.com/hk/zh/priority/everydaybanking/
透過手提電話、平板電腦或手提電腦即時瀏覽結餘及月結單,繳付賬項或免費轉賬至第三者銀行戶口(不包括本地電子付款(經由即時支付結算系統〔RTGS〕結算,又稱結算所自動轉賬系統〔CHATs〕)

我係Priority呀,但我搵唔到Priority呢part有免費....
同埋其實恆生都免費,只係每日限個額細到....

我知支銀出入無限兼免費
citi分行真係太少,我甚至真係有諗過先過去支銀再CHATS...
不過都只係搭程小巴既距離就費時...同埋美元支票入落支銀咪一樣排得耐
離題問一下
想問有無方法可以隱藏匯豐APP首頁啲優惠卡 例如city’super card咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞