信用卡討論區(82)由於反應熱烈,登記名額已滿!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
東亞卡冇撚左用bonus分換cash rebate
得返d垃圾 coupon
你咁講 衣度大撚把人係垃圾啦
幾多人屌 轉帳無分
咁你都唔好玩四寶啦
屌你老母
唔好講到咁撚偉大啦
白痴仔
仲淘寶 你地唔撚屌呀
人地屌冇分係咪打上去cs屌呀,你有冇腦呀!

不過睇黎你都冇,淨係識得屌屌屌!垃圾
一般一日限存 2000 美金左右
如果高級戶口個限額就高 d
如果做定期咪比較邊間高息先
http://www.etnet.com.hk/www/tc/forex/depositrate_usd.php
唔好再理佢
條友邏輯思維錯撚哂
舉個例都舉錯
西亞出 statement 後的回贈入賬,可以扣返當期單的簽賬總額
即係話上星期出單要找 $10000,前日入 $200 rebate,今期單找 $9800 已經得,唔會罰息
thx
西亞VS每個月$4000真係唔係個個月都簽到。咁啱今個月有外幣網購先夠。本來諗住開i-Ti,不過落左閘趕唔切,唯有改用VS。
另外本來黎緊會網上book機票酒店,i-Ti落左閘唯有改用大貓,希望2月中前簽夠$8000玩到最紅冬日。西亞搞到我個部署亂哂
我同你調轉
明明12月1日點幾兩點先上網Book 酒店
西亞當左我11月

我11月簽爆撚哂啦
變左得返基本
屌鳩你老母
係喎
咁即係12月paywave都仲有10x?
仲以為蝕咗𠻹
Btw之前去OK個阿姐話13號開始DBS Black AE買滿$10減$5
可以留意下
有冇咁痴線
DBS呢輪仲乜咁推AE
陣間返去click返張先
正到咁
又送400 DBS$又同時有OK買$10減$5
想幫你地完成五次簽帳 je
照道理得一個迎新,
有巴打收到2個迎新, 但後尾debit番其中一個
係喎!我仲諗緊個5次點簽最低
邊有得當, 簽賬同誌賬都未搞清??
我12月1日簽卡
無論簽賬同誌賬日期都唔會係11月啦
你閱讀理解拎U定以為自己識分簽賬誌賬好醒目?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞