信用卡討論區(82)由於反應熱烈,登記名額已滿!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
屌那星張red卡真係好鳩 用唔到agoda 9折個優惠
最近book左兩間酒店
Hotels.com 都平過agoda
我個間房型得agoda有唯有硬食
其實一直想知 好多地方都話現金會平,信用卡收charge,啫係唔想人用信用卡買嘢啦。但係佢地整部卡機喺到都係要收錢架,咁唔係仲蝕咩
咭機好似唔洗錢
Agoda hsbc 優惠一早無唒都唔知真定假
有紅咭可以去Hotels.com 睇下
都有10% off
應該係惠康?
用 Enjoy 92 折比較,買 $350 只係減多 $2 (未計 Enjoy Dollar),又限住最少要 $350 (Enjoy $100 呢條底線都唔係成日 meet 到),一啲都唔吸引
呢張歡新多唔多,想買電視
無左全站九折之後好唔抵用
海外神卡黎wo?
Yes, 經過惠康見到
off topic一問
各大銀行好似都大約用20萬做一條界線
有無巴打知道基本級同20萬級有無邊間行張提款卡係唔同樣
同埋邊間行既20萬級AC最值得開?
好多年前開過
恆生20萬係灰銀色, 基本青綠, 綜合紅色
想問下巴打我開咗大貓visa signature 同red 之後可唔可以downgrade 返個戶口去唔使指定結存果啲?會唔會收返年費?
想問下巴打我開咗大貓visa premier 同red 之後可唔可以downgrade 返個戶口去唔使指定結存果啲?會唔會收返年費?
唔同級一般都唔同樣
down 咪 auto cut
連登好似吹奏緊citi priority
citi少分行, 就算搵到, 都係得2-3個teller
老母做零售 表示年費1800定2300 for V/M/淫亂
咁試下調返轉諗
即是好似睇戲上網買飛要手續費咁
可以用7% discount 差dd姐
price*0.93*0.96

agoda最抵都係月頭用vs 15% off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞