2020 英國 Working Holiday

349 回覆
30 Like 1 Dislike
大家預計幾時出發同去邊度先
想問下 拎bno既話

有無話要係邊個時間申請 同出發?
弓喜大家先 我都中左 想問係咪要等六個月由你去visa centre 個刻計? 因為我見官網咁寫三月申請 9月出發
一間900,另一間1000

你幾時申請都得
頭先打去卓健問佢話最快聽日都有
想問抽唔中會唔會收到email通知?
依家仲有咩國家可以申請?上網睇左都唔太清楚
An email will be sent to unsuccessful customers on Friday 14 February 2020 to inform them they have not been chosen and that no further action is required.

https://www.gov.uk/government/news/uk-youth-mobility-scheme-2020-for-hong-kong-sar-passport-holders
啱啱抽中2020 YMS, 有冇ching 8 9月出發?
我個陣簡市中心 方便拎完去explore下
預計8月左右,而家又諗好唔好早啲
你係今年u grad定做緊野?
諗住邊個city落腳
Grad咗年半喇
打算先落腳London
你呢?
有冇人已經出發咗?
想問係唔係買單程機票都入到境?
想問下tb test張證件相用普通求職相就得定一定要bno passport size?
單程機票當然可以啦,你本護照有頁痴咗張野 到時海關睇嗰個
用番bno size 好啲 反正應該會有幾張?
thank you,我寄咗野過去,等緊本bno翻黎
我尋日排聽日都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞