2020 英國 Working Holiday

349 回覆
30 Like 1 Dislike
我覺得如果真係有機會既話, 想做就點都試咗先, 如果佢真係取消T2, 真係點都會去
申請wicking holiday visa, 去照肺要我俾英國地址,我乜都無,點搞?
俾酒店地址得唔得
可以
想問下有無巴絲向英國working holiday緊,武肺緊係咪好難搵工?打算尾水申請,應該expected arrival date寫後d 可能年尾/下年年頭入境,大家點睇?
呢邊仲 lockdown 緊
好多公司都要 furlough 員工
又炒咗好多人

你有定心理準備
你是但填個酒店地址就得㗎喇
如果冇改過
個地址純粹係決定你去邊拎張brp only
鳩填都冇所謂
感謝
唔該哂!你3月武肺咁peak個陣入咁大膽!有工返好勁喎,skilful job?
我都預計而家好難,所以打算遲多1個月左右申請,然後半年後出發,估計下年年頭左右,希望到時會好d :”( 因為我最後一年過年齡啦,所以應該點都申請左先。
想請教下你個時係照左肺先定上網apply同交錢先?
其實我都好奇,如果揸tier 5 返緊工期間新bno plan落實,係咪到時就唔使搞tier 2,直接開始計5年 to PR?我要9月前complete application,應該要by that time照肺交哂錢,我試下問下visa部門先,唔該你
想問下有無tg group 啊想問下有無人出年年頭去
發緊夢冇禁到條問題入唔到
hello 可唔可以加signal問下關於wh嘅野呀
hello 可唔可以加signal問下關於wh嘅野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞