2020 英國 Working Holiday

349 回覆
30 Like 1 Dislike
如果申請咗visa但冇去到
有冇得refund
下年準備移民英國
有冇人打算下年出發
想請問我上網整咗visa,係咪半年內就要出發?
有無ching都係諗住過埋立法會選舉先出發
同埋你地會整咗visa先做TB test 定係做咗TB test先再整visa?睇下pass唔pass先再整visa?
移去英國邊度?
等睇比啲黑人打到仆街
想問吓有冇人因為肺炎影響哂出發planning
本身想6、7月去
宜家都唔知點搞
已經無得再推遲
same
諗緊6月係咪都好危
有無ching已經交咗online application form計劃今年9月左右出發?
想form個telegram group互相交流下

Vfs嘅香港centre暫時唔再接受新嘅application都唔知幾時開返有得整
你本身打算幾月到步英國?
七月中到個邊
交哂documents 未?會唔會申請延遲出發?定再睇下點先?
未交呀就係其實係咪一定要online交
再推遲最遲都係七月要過到去
自膠咗我係想問可唔可以online submit俾佢
因為見佢個網可以online咁upload啲文件
我自己會prefer去VFS到一次過交🙈我約左5月尾submit哂啲documents,但擔心佢唔開
我仲未約時間想知係咪已經約唔到
我印象中,我填application form時見到可以submit TB test、financial documents 等等。但我唔肯定submit咁form後,係咪都仲可以upload文件上去
我3月19時仲約到,但到5月時都唔知仲開唔開
我約左3月23 佢個日先打嚟話暫停申請 唔知停到幾時
但你本身打算幾時出發?會唔會計延遲都延唔到
打算申請tier 5 想問下批左之後 佢有冇話幾耐之前一定要出發 否則就void左?thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞