蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

其實呢 .... 你唔係真係以為佢地會認真聽你講理由呀 ?

應該係唔係以為cs會信你d所謂理由啊?人地一日聽幾十個cut單 根本一聽就要你蟹撚哂啦 仲乜store買左 收左線肯定同班同意笑鳩到你臉黃
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

應該係唔係以為cs會信你d所謂理由啊?人地一日聽幾十個cut單 根本一聽就知你蟹撚哂啦 仲乜store買左 收左線肯定同班同事笑鳩到你臉黃
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

應該係唔係以為cs會信你d所謂理由啊?人地一日聽幾十個cut單 根本一聽就要你蟹撚哂啦 仲乜store買左 收左線肯定同班同意笑鳩到你臉黃

佢呢兩日聽嘅電話多到乜咁呀
你估佢真係唔知你既理由係真定假咩
睇個系統記錄俾唔俾你退架咋
成功退到

成功退到

[member]咩原因?[member]

[member]你到底有無睇到我地講咩 [member]

[member]我想睇其他人又咩原因 [member]

條女講淡左要分手你都唔鳩信佢係淡左除時想同另一個啦

你唔係以為隔住電話信你呀 你都唔信條女啦 憑咩叫一個陌生人信你 好柒搞笑
問原因

成個POST 燶左我唔明點解推得郁
個friend等左兩日都無email

打上去追問啦..
今日eng 果邊好易打
其實點解仲要炒紅IPHONE
唔係以為有隻新色就有得炒啊
你仲係IP4咩

hi

打上去追問啦..
今日eng 果邊好易打

巴打 打去講中文定英文

唔俾就冇架啦

蘋果類產品退貨區
眼淺者勿入
蘋果類產品退貨區
眼淺者勿入

下個post title
Airpods落到俾人bam卡

呢度巴打佔左幾多啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞