蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike

呢度巴打佔左幾多啊

呢度巴打佔左幾多啊

岩岩用19英文講左退貨
話email覆我有無得waive

如果話無,仲可唔可以唔撚俾返佢
馬沙蟹應該今日到
岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

無人拎住支槍迫你收貨既 , 你可以拒收 , 拒收夠三次速遞會退返俾apple , 收你15%重新貯存費咁解

提一提 : 收左再退都係收15%退貨手續費
岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

無人拎住支槍迫你收貨既 , 你可以拒收 , 拒收夠三次速遞會退返俾apple , 收你15%重新貯存費咁解

btw 祝你好運 , 巴打 , 如果今日黎既可以唔收住
其實點解仲要炒紅IPHONE
唔係以為有隻新色就有得炒啊
你仲係IP4咩

hi

星期日有冇心水
岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

拒收唔同冇人收wor 拒係你拒絕 唔撚收 reject件貨 咁佢唔會再送架啦 即時俾返apple-15%
岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

拒收唔同冇人收wor 拒係你拒絕 唔撚收 reject件貨 咁佢唔會再送架啦 即時俾返apple-15%

因為我覆佢果陣睇錯左話已經拒絕左佢要求

咁我轉一轉d 用詞 , 可以暫時扮唔響度先 , 拖多日睇下apple 覆email 未

其實點解仲要炒紅IPHONE
唔係以為有隻新色就有得炒啊
你仲係IP4咩

hi

星期日有冇心水

long time no see bro

岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

即係佢叫我收左貨先再email覆有無得waive都係水鳩我?
lur咗半個鐘都waive唔到 不過一部由佢啦當豪少少食餐飯
岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

即係佢叫我收左貨先再email覆有無得waive都係水鳩我?

追返po明晒了
扮無人拖多日先啦
多謝巴打教路
岩岩用19英文講左退貨

馬沙蟹應該今日到

追返po明晒了
扮無人拖多日先啦
多謝巴打教路

apple cs 點同你講我唔評論啦 , 話哂大家既情況都未必一樣 , 聽我電話個姐姐都有講過叫我收貨先 , 再等email 覆睇下有無得 waive

我收到email 之後去左apm 度問 , 藍精靈就話千其唔好收 ( 講左三次 ) , 等速遞自己退返去apple 就得 , 豁免果個費用就係退返apple 貨倉果個費用 , 跟住就等apple 系統退返錢 , 如果個數唔啱就拎返封 email 出黎 , 藍精靈會再跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞