蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
碌四部機蝕2000但儲里數唔洗蝕
眼紅區..笑撚死
成班傻仔

蝕到眼紅

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅
CUT單成功
用左41分鐘
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

同佢講炒燶咗,冇錢找卡數。
班CS聽咗兩三日無數咁多大話
見你咁誠實,一定放過你。
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

其實呢 .... 你唔係真係以為佢地會認真聽你講理由呀 ?
放大紅256
https://t.me/hkghihi

未撚驚過

眼紅區..笑撚死
成班傻仔

眼紅區放機
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

同佢講炒燶咗,冇錢找卡數。
班CS聽咗兩三日無數咁多大話
見你咁誠實,一定放過你。

真漢子
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅

日薪2千

果個係收機佬
我最初眼紅 現在雙眼通紅
再幼稚還是覺得炒價如夢
我再不面紅 但願不再衝動
打爆800也不通 預計之中
然而我越說越激動
這乞錢感覺怎形容
輸錢難忘 初次心痛
您的貨件正在退還 Apple。
您的貨件正在退還 Apple,我們一旦收到貨品,就會發還退款。請到「退貨與退款」,詳細
了解之後的處理程序。

想要下新的訂單嗎?請瀏覽 Apple Online Store 或致電 800 908 988。

退得3單,硬食左1單
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

其實係真,理由唔太重要,唔ON9就得,最好唔好話自己係Store買左,佢要evidence就麻煩
講完之後佢有可能都係話要收15%,你就最後問可唔可以waive
佢會問經理,應該順便check埋你history
太過份好明顯係炒家,或者之前已經waive過就應該fail,每人一次機會
成功退到
CUT單成功
用左41分鐘

咩原因

其實係真,理由唔太重要,唔ON9就得,最好唔好話自己係Store買左,佢要evidence就麻煩
講完之後佢有可能都係話要收15%,你就最後問可唔可以waive
佢會問經理,應該順便check埋你history
太過份好明顯係炒家,或者之前已經waive過就應該fail,每人一次機會

今朝打左咁多次800 音樂都未聽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞