蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
炒咗咁多年,APPLE幫我賺咗接近7位數,賺果千𡃁蚊又如何,我退比苹果好過比先達狗啦
With delivery courier

到樓下架啦
炒咗咁多年,APPLE幫我賺咗接近7位數,賺果千𡃁蚊又如何,我退比苹果好過比先達狗啦

大哥可唔可以跟你搵食
炒咗咁多年,APPLE幫我賺咗接近7位數,"蝕"果千𡃁蚊又如何,我退比苹果好過比先達狗啦

之前俾我哋賺咁多,而家你仲要佢蝕埋運輸費

你地有冇人性
炒咗咁多年,APPLE幫我賺咗接近7位數,"蝕"果千𡃁蚊又如何,我退比苹果好過比先達狗啦

無人講airpods?
有無大機256 先達價?

收大細紅128
只收一部
TG:redzero213

好難收 大家真係等85折退?

你條撚屌真係好on9
先達仲係6850一部,仲要唔洗同你夾交收
你開幾廿次4000/6000, 你收屍就有得收
7388 輸15% 都係62xx, 你算鳩數啦

我都唔明點解會有人覺得可以低過-15%手續費之後既價
話可以免15%果d 等你收到銀行月結先講野啦

ok

口頭話免到果d 或者有少少危 , email confirm 果d 應該無問題呀

之前俾我哋賺咁多,而家你仲要佢蝕埋運輸費

你地有冇人性

千幾蚊都唔夠佢運輸,部機坐C CLASS呀?

ok

口頭話免到果d 或者有少少危 , email confirm 果d 應該無問題呀

apple今次好多人都有得退,處理都算有大企業風範

ok

2015年,6s IR退貨潮
"apple今次好多人都有得退,處理都算有大企業風範"

結果?下年冇咗14日退貨

ok

咁Apple算唔算輸打贏要?
感謝你的購買。

我們想通知你,你要退貨產品的「重新貯存費」已經獲得僅此一次的例外豁免。

你無需為此事宜採取任何行動。

如有任何疑問或需進一步協助,請致電 800-908-988 聯絡我們。

為你帶來不便,我們深感抱歉,

Shipped, 收埋都退到

ok

咁Apple算唔算輸打贏要?

唔係,只係你地仆街,佢唯有跟
感謝你的購買。

我們想通知你,你要退貨產品的「重新貯存費」已經獲得僅此一次的例外豁免。

如有任何疑問或需進一步協助,請致電 800-908-988 聯絡我們。

巴打 , 灰精靈話免重新貯存費係唔好收貨等速遞自己退返apple 喎 , 你自己拎件貨去會當退貨處理 , 但係你豁免果個唔係退貨手續費黎.....
次次等咗一個半鐘 就自然冇左音樂 有冇巴打都係咁?
感謝你的購買。

巴打 , 灰精靈話免重新貯存費係唔好收貨等速遞自己退返apple 喎 , 你自己拎件貨去會當退貨處理 , 但係你豁免果個唔係退貨手續費黎.....

「重新貯存費」係 restocking fee 係15% 退貨果個。( A 15% restocking fee will be assessed on closed box returns (per unit).)

睇英文啦

係,連續三次

係,連續三次

有冇咩辦法
講多無謂 等睇月結單咪知到時
屌sf冇打過電話俾我,直接俾reception 簽收
感謝你的購買。

「重新貯存費」係 restocking fee 係15% 退貨果個。( A 15% restocking fee will be assessed on closed box returns (per unit).)

睇英文啦

我唔知喇 , 我琴晚收到email 都覺得個term 怪怪地 , 所以行去apm 度問 , 藍精靈答唔到就搵灰精靈黎釋法 , 灰精靈講左三次千其唔好收貨 , 等速遞退返去apple 就得 , 我問佢可唔可以我簽收再自己拎黎門市 , 佢就話一簽收左就當無問題

當然唔排除係佢地唔想做多d 野所以咁答
講多無謂 等睇月結單咪知到時

得喇得喇 , 你真係講左好多次喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞