蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
西吹有短裙女

岩岩放airpods見唔到既
Btw老板娘次次都好有禮貌 今次唔講多謝講thank you 今日因為唔舒服所以黑面 老闆娘sorry

西吹條隊咁長都要放俾佢

炒airpod唔洗排隊 一係放3樓姊妹花 一係itrade老闆娘 iphone時睇情況 得閒排下都冇所謂

新手唔識姊妹花
4部死lur爛lur都fail哂
我諗啲理由無乜關係重點係啲經理咁岩鐘意就批唔鐘意就彩你on9
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

真漢子
有冇人拎左上華強放 華強要蝕幾多😂

西吹有短裙女

Btw老板娘次次都好有禮貌 今次唔講多謝講thank you 今日因為唔舒服所以黑面 老闆娘sorry

西吹條隊咁長都要放俾佢

我都唔明點解人人都要放俾西吹
個價又唔係好
明明3樓大把鋪個價更高
老字號:潮佬,英英基本上都同西吹一樣價

西吹fb報晒價
唔會見你傻仔壓你幾十
收大紅128 $6700
https://t.me/happycan
我諗啲理由無乜關係重點係啲經理咁岩鐘意就批唔鐘意就彩你on9
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

你係咪個account record差?

以前從未打過800
不過有好撚多個acc
但多數開完無乜用過
收一部128細紅 5700自用

tg:Iwant128rsip
西吹有短裙女

西吹條隊咁長都要放俾佢

個價又唔係好
明明3樓大把鋪個價更高

潮佬射落海都唔搵佢 6之後冇再問過佢價咁撚串
之前6仔每部低20都寧願俾老闆娘 為啖氣同一句多謝 我覺得值
西吹有短裙女

西吹條隊咁長都要放俾佢

個價又唔係好
明明3樓大把鋪個價更高

潮佬要數清楚錢
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

以前從未打過800
不過有好撚多個acc
但多數開完無乜用過

你第一次打去個理由fail左已經mark底你個名啦,你之後打幾多次去用咩理由都實fail
我都想知成功取消個啲係咪都係細戶/新炒

利申ip5起細戶
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

以前從未打過800
不過有好撚多個acc
但多數開完無乜用過

你第一次打去個理由fail左已經mark底你個名啦,你之後打幾多次去用咩理由都實fail

咪又係抽獎 抽到個鬆手既鳩up都放你
抽到個燥底既直頭起哂你底再blacklist都仲得
係先達散哂4部。
共蝕二千左右。

本身有諗過唔益先達,但反而連登巴打IR第一日開嘅價仲低過我今日賣先達。

話哂都全新機,就時間就地方仲要-888真係益先達好過
係先達散哂4部。
共蝕二千左右。

本身有諗過唔益先達,但反而連登巴打IR第一日開嘅價仲低過我今日賣先達。

點解唔上華強放 大256好似收7千頭人仔
係先達散哂4部。
共蝕二千左右。

利申:我柒左我認,蝕幾千交學費
不過信用卡都儲左唔少里數,所以某程度上無蝕
係先達散哂4部。
共蝕二千左右。

日日返工都夠攰,唔上啦

蝕一日日薪,由佢
係先達散哂4部。
共蝕二千左右。

日日返工都夠攰,唔上啦

蝕一日日薪,由佢

好高人工 你就好
收全新128大機任何色一部
TG: wai1123
係先達散哂4部。
共蝕二千左右。

日日返工都夠攰,唔上啦

蝕一日日薪,由佢

好高人工 你就好

請唔請人
大128試排6500
日薪2000 不得了
講笑咩日薪2千 你會咁得閒訂幾部ip去炒? 本場身紅色就算唔蟹 頂多咪+ 162 咁上下 😀😥😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞