蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike

你咩reason ar?
通常唔太on9就得

12變8,,成功CUT2單
目標CUT多1單

通常唔太on9就得

[/quote]
2部成功左
各位巴絲加油 唔好放棄😭

打左幾耐?

朝早3個鐘cut左線,晏就唔知禁錯咩仔打左去唔知咩department,個位員工幫我轉駁去訂單個到,聽左1個鐘音樂搞點
2部成功左

打左幾耐?

朝早3個鐘cut左線,晏就唔知禁錯咩仔打左去唔知咩department,個位員工幫我轉駁去訂單個到,聽左1個鐘音樂搞點

應該點講?

通常唔太on9就得

女仔真係著數D
認真
APPLE LABEL 炒狗多數男仔
女仔真係著數D
認真

我男仔黎
女仔真係著數D
認真

我男仔黎

你幾多單?

通常唔太on9就得

nice topic
原因其求作但合理
女仔真係著數D
認真

我男仔黎

你幾多單?

兩單姐

通常唔太on9就得

通常唔太on9就得

[member]咪係到俾$200買張真單囉 好過輸1200[/member]
你的愛滋紅要退
原因其求作但合理

我兩點幾同姐姐傾完 , 我而家仲未轉status , 是咪即係 rip 左
今次真係睇盡人生百態
原因其求作但合理

我兩點幾同姐姐傾完 , 我而家仲未轉status , 是咪即係 rip 左

我話星期六想cut但你地放假,佢問完經理就ok
2部成功左

打左幾耐?

應該點講?

😂求其合理ge答案就得 佢點會拋一拋你話要收15% 你要扮無知 我是狗🐶
2部成功左

打左幾耐?

應該點講?

😂求其合理ge答案就得 佢點會拋一拋你話要收15% 你要扮無知 我是狗🐶

😂求其合理ge答案就得 佢點都會拋一拋你話要收15% 你要扮無知 我是狗🐶
原因其求作但合理

個姐姐都係話要問經理 , 不過經理好忙 , 佢話叫左經理用email 回覆我 , 有無email 成功的例子
原因其求作但合理

個姐姐都係話要問經理 , 不過經理好忙 , 佢話叫左經理用email 回覆我 , 有無email 成功的例子

今朝打,啱啱收到email話ok
而家問經理中
我話已經買左機
好驚佢問我拎證明
而家問經理中
我話已經買左機
好驚佢問我拎證明

仲未打得通番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞