蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
鑊鑊個幾鐘就停音樂 點夠你玩

話要等覆電話個啲係要等幾耐

夠啦

巴打,睇黎你好討厭班大炒家

我都係炒家 不過今次見到班800用家覺得好好笑

+1
睇見班同c9一樣程度既新手蝕到損手爛腳真係爽

+1

等電話係佢話係打返電話俾你 ? 定等email 回覆呀 ?
出去開個蟹民區好過喇 咁樣都要放係炒賣區討論

蘋果炒賣區開得岩呀
我地炒車咁炒, 蘋果就賣

等電話係佢話係打返電話俾你 ? 定等email 回覆呀 ?

琴日係話email
今日再打話等電話
仆街apple 起哂我d apple id

咁勁
想知收到email後, 點退機?

同一個地址有幾難起

你用同一個電話號碼打去呀 ?

你用同一個電話號碼打去呀 ?

佢起訂單number
其實CUT得單,已經預左所有APPLE ID 報廢....

而家有兩種講法 , 有巴打話收完機自己退 , 我問灰精靈就話唔好收等速遞公司自己退

btw 其實我想打多次去問 , 不過唔想再俾音樂轟炸幾個鐘

我正有意訂幾對 airpods 試下水溫

而家有兩種講法 , 有巴打話收完機自己退 , 我問灰精靈就話唔好收等速遞公司自己退

想打都打唔通, 可唔可以直接拎去store退再出示email呢?

咁勁

你地唔好以為佢流先得架

已經預左搬屋~
出動新資料

想打都打唔通, 可唔可以直接拎去store退再出示email呢?

前晚問過藍精靈 , 佢話aos 退貨佢地唔負責

當然我前晚乜都無所以無野做到 , 如果你有退貨email + waybill 可以試下
其實想知叫晒救命既巴打入左幾多部

利伸: 放左, 今次損手離場
但總結咁多次都係有賺

咁勁

你地唔好以為佢流先得架

報廢既意思即係以後ir aos都唔用得個Id?
點解要咁早放,我真心唔明..
輸咁多,仲有人訂咩...

咁勁

你地唔好以為佢流先得架

報廢既意思即係以後ir aos都唔用得個Id?

同一張信用卡俾錢已經知咩事啦
出去開個蟹民區好過喇 咁樣都要放係炒賣區討論

蘋果炒賣區開得岩呀
我地炒車咁炒, 蘋果就賣

你炒車渣,好多人無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞