蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
試排6500一部
我驚佢以為我玩野呀 唉 條線jam左 錄音聲同人聲疊埋左

希望你見到呢句野啦
仲要就收工 我而家打都冇用 又要等聽日
大紅 256 放左7820
大紅128換大黑128一部,有無人換
4部死lur爛lur都fail哂
我諗啲理由無乜關係重點係啲經理咁岩鐘意就批唔鐘意就彩你on9
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

邊度放?
經過JK 有OL 交10條新鮮M巾

靚既原價+1q收1部
5800收一部細機128有冇人放

我諗啲理由無乜關係重點係啲經理咁岩鐘意就批唔鐘意就彩你on9
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

你係咪個account record差?

邊度放?

爸打貼圖果間
日韓 大紅256 $7750
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

渣ga
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

老實講四部又真係好難,不嬲理由唔係最緊要,係佢心情最緊要

試完就算啦,畢竟係自己柒
放細紅128 tg:moneyrush
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

我唔知啦 但我9成係record差
order history個度好多airpod
決定損手離場
當之前賺少左算
歡迎恥笑

我唔知啦 但我9成係record差
order history個度好多airpod

一睇就知炒狗
有冇人拎左上華強放 華強要蝕幾多😂
西吹有短裙女

岩岩放airpods見唔到既
Btw老板娘次次都好有禮貌 今次唔講多謝講thank you 今日因為唔舒服所以黑面 老闆娘sorry
西吹有短裙女

岩岩放airpods見唔到既
Btw老板娘次次都好有禮貌 今次唔講多謝講thank you 今日因為唔舒服所以黑面 老闆娘sorry

西吹條隊咁長都要放俾佢

炒airpod唔洗排隊 一係放3樓姊妹花 一係itrade老闆娘 iphone時睇情況 得閒排下都冇所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞