蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(3) 紅的85折

923 回覆
2 Like 8 Dislike
碌四部機蝕2000但儲里數唔洗蝕

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅

好心柒左就收埋唔好衝出黎, 跌落地拿番炸沙啦
都係果句啦, 真係有得炒既, 當初一早就比BOT掃哂啦
仲點會咁易比你地訂到咁多部, 仲以為自己執到寶
買咗一部cut唔切加唔想嘥時間打電話
所以變咗用家

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅

人地日薪2千架

專登哂時間買黎蝕既吹咩

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅

人地日薪2千架

專登哂時間買黎蝕既吹咩

我寧願你喊苦喊忽認自己柒
好過係到懶唔在乎咁打飛機話自己點點點, 咁只會顯得更柒
係咁多錢唔在乎捐D去慈善機構啦
西吹陰9你地又放返俾佢
俾我真係做唔出

陰左d咩?

西吹一早已經講咗後門貨穿IPO
成班人都照衝

唔係真係晴天當有得炒呀?

佢咪晴天

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅

人地日薪2千架

專登哂時間買黎蝕既吹咩

佢話佢一日賺二千蚊姐 但佢冇話佢日日有工返喎

最緊要自我感覺良好

點都要搵啲藉口嘅

人地日薪2千架

專登哂時間買黎蝕既吹咩

佢話佢一日賺二千蚊姐 但佢冇話佢日日有工返喎

死撐真係好柒
炒唔起打十鳩幾個鐘電話乞兒咁求人取消order,真係肉撚酸
收機
please telegram tte8883
now@mk fast trade
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7500
收機
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7500

收撚皮啦暗瘡肥婆搵水魚?

itrade 13:40收緊6720啦

btw我係去放airpod
收機
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7500

airpods 收緊幾錢? 陣間都去放
收機
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7500

夠膽咪出黎睇下你有幾靚仔
睇你係咪青靚白淨到可以做港男?

無膽淨係識係到9up?
收機
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7500

airpods 收緊幾錢? 陣間都去放

岩先放1485
收機
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7500

夠膽咪出黎睇下你有幾靚仔
睇你係咪青靚白淨到可以做港男?

無膽淨係識係到9up?

無記錯係你自己話自己肥婆

講番你講既野都唔得😂
有有st live 大紅蟹256
有冇人SH
有有st live 大紅蟹256

$7400
大紅128幾錢收到
收機
now@東鐵線 fast trade
小128 5800
小256 6600
大128 6700
大256 7450
收部紅色襯下衫
收部紅色襯下衫

等$7300就收返部
紅蟹256差唔多輸一千一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞