召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(54)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
可能唔到自己心理果關 都仲係覺得好窄咁
咁你渣得車出黎就要預左自己搞番掂佢
覺我渣車易過泊車
我又冇乜野,可能學車嗰陣cfu已經叫過我放工時間行窩打老道,嗰陣就真係嚇到瀨屎
其實路面上keep住行慢線唔好同d搵食車平排,基本上都冇乜野
泊車一手入唔到最多比多幾手,係入停車場d路我仲淆淆地真係要揸多d跨過依個心理關口
巴打渣咩車 車身好闊咩 點解會有e 個關口係到
屌 jazz炸 細車黎 講起都羞家
晚上7點後到朝早7點就學得,六日公眾假期都可以
但我得平日夜晚得閒,全部學牌塞晒同一個時間學你諗下會點
我前排學車都係jazz rs 架車真係好細 差d 頂頭 同較到最盡都頂腳
屌 巴打醒目
因為我未夠25又未甩p,所以都未諗買車住,我咁樣車保一定10k up,貴到仆街
咁實渣得唔多

我而家等緊19/12希望抽到棍仔丙部快期
究竟停車時,印完brake之後,係左腳一下直接踩低clutch定要慢慢落
一腳直接踩會唔會chok?
我師傅教 brake 再極力子 再brake
極力嗰下係慢慢踩落定係一腳踩到底
我補鐘師傅教
break + 2/3極力子 + break
係架啦有考車路線有好多都唔渣得
你棍GA話做好吊極力 唔好咁易死火 平時學車果時做好D
上網睇片去學下人地點行果條線 每堂學果1.5hours 係唔夠架啦 唯有自己上網睇熟路線 有咩技巧等等
我學左53個45分鐘(考油塘 )
就係欠擰頭擰得不夠肥了
期望抽返油塘我練少啲
咁巴打你輕鬆啦開車前擰頭望鏡
轉灣時又要望 好似你燈口轉左咁又要睇埋右面 對面線會唔會有車埋黎 所以都要睇埋另一面
過死車都要望 KEEP 住望就OK 架啦
我係絲打黎耶
我張醜怪成績
真係差擰頭就PASS 加油
點解19/12 先抽 岩岩好7日???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞