召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(54)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
澤安個個辦工室個 考試主任(接待果個女人好好人)
琴日佢係衝出黎 送份黃紙俾我
岩岩拎咗英國牌 去換牌個陣收件條友話我issue date 前後住唔夠半年 但係我喺英國讀第4年 想問吓到時拎曬啲出入境同A level 個陣啲record 比佢博唔博得過
下個月考油塘棍van,會唔會有TG group可以傾吓?
師傅教搵岩位就腳踭落地唔好再郁左腳
如果架車太快 輕印個brake拖慢

我自己係不斷印鬆印鬆個迫黎保持超低速
當然有d風險 某一下太大力可能會chok親個官

利申pass乙 肥丙
同埋放手掣之前可以踩左迫先放 然後慢慢鬆右腳 就算極力子太高 都多d時間比架車由慢變快
今日變左個男人
琴日個態到好到笑左出黎 我考915 之後 幾分鐘考完 就 跑出黎 問我叫咩名 之後就就好熱情咁送份黃紙比我
喺 post 度傾啦。
想學牌買車呀
想問下各位宜家快期多唔多?
今日衰咗油塘
我考過一次油塘,衰大接近其他物體
仲有一堂 就考,完全唔慣望鏡寧頭,我師傅講車內倒後鏡唔望都唔會肥你,得閒先望下就得,平時又唔提我邊個時間要望鏡,剩係過線叫我望盲點,我依家都唔知成套點做先正確,有無巴絲講下正確應該點做?
開車停車前望三鏡
鴨駕有無咩tips
學左15個鐘就要考 希望pass 一part
考培正道pass左丙部路試,肥左乙部泊車
唔知快期會幾時有
你考幾點? 咩環境?
駕駛學院?希望你合格都補下鐘
呢幾日差D俾D女司機同P牌玩完
雙白 逆線 硬cut樣樣齊
做完斜路停車之後 開車係咪打右燈?
之後讓線停車再過對面泊車個邊洗唔洗打燈?
考試係左線既話 過對面泊車都係左線
咁仲洗唔洗打左燈? 打左燈反而會變左當你想轉出街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞