召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(54)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我個CFU都係囉, 一開頭20堂都HEA 下HEA下唔會提下我,
最後個5堂先黎屌我, 搞到我無哂自信, 而且先知自己一直都做少好多野
直到考車就直接肥撚左
我都會排快期架啦, 我肥哂2PART, 應該排得快小小!
宏業東最難 考你係黃格前識唔識應變 有死車個陣慢慢溜前 望左右

工業村最正 長行40
做爬頭&踩線
係,最慘係本身入停車場之期左線收窄入右線,我停低等同打算讓架貨車好耐都唔行,咁咪過線,之後就係呢架貨車係我側邊駛過。

俾佢踩腳制馬上灰鳩左
不過都知自己抵死,應該開車前再望下左邊穩陣啲既
我嚟緊上第三堂,但仲未教行二波 只係比我一波行唔准比我上二波住,上一堂就係咁喺度兜其他咩嘢都仲未教 係咪正常?
正常阿,要比自己拎好手感腳感之後先學轉波
聽日考棍好驚..
請問totally 大約上幾多堂左右? 成日驚比人水
加油
人人唔同架喎,都係睇你自己想學幾耐
運輸署就話學30個鐘(20堂)
但身邊啲朋友都係上10至10幾堂去考
3Q Ching
我又唔覺佢係hea 教,但佢真係唔會出聲話我做錯做漏,
我依家都唔知自己好定差,我其實想出去搵另一個師傅上一堂試下,但17 號就考無時間
我就第一堂介紹成架車加兜左一兩個圈仔,之後第二堂就教轉波,同轉彎點轉得靚

我學12堂考,但我試場得夜晚先學得,我唔係咁熟
丙部快期要20/1
我果個只係甘叫我行 成個九龍塘我都係咁兜圈 佢無咩點講野 不停停低開車keep住用一波,但我想上2波
下次上堂主動問啦
我嗰陣都係第一堂九龍塘兜圈,有上二波
第二堂返試場操路線
我都係九龍塘,第三堂應該會叫你上二波架啦,九龍塘d 彎急,一波好轉好多,二波就唔同晒
你放心 轉波呢d 基本功唔難,最難係一路轉彎一路轉波
我個師傅好中意叫我一起步之後準備轉彎之際就叫我轉波
頭兩堂要比你慣點停車手制空波,等你舞熟左支棍就可以開始上二三波,唔係轉轉下死火仲大件事

我學頭個幾堂都係同樣情況
呢排接左通宵job
夜晚眼訓揸慢d
長行慢線70鬆
不停地比人推同莫名其妙既挑釁
中快線冇車都唔爬我頭
點解香港咁多呢d人
有冇巴絲有銀城 河畔線既片 想記熟啲
Youtube最新都一年前
你好 我係學牌
新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞