信用卡討論區 (81)題目?????

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
VS 海外5倍
張red係咪廢物?
長期係海外簽卡
所以set左VS5倍外海
我都係咁
唔計其他野
我淨係一單amazon de都hkd 3237
佢都淨係回$87 oversea比我
係咪痴線

但如果唔係成日簽海外咪可以壓其他咁囉

不過VS同自主有年上限
最紅網上/海外有季下限兼季上限
red就完全無限
咁red用黎做後備
thanks bro
今年年頭開左張銀聯雙幣廢卡
如果再開red乜撚迎新都冇
有舊客迎新
red做東亞卡後備
vs擺係度
應該唔得
以前張compass dollar都找唔到其他嘅數
HSBC RED卡4% RC 或中伏分享(1)
https://lih.kg/1749383

大家不妨分享下, 我會UPDATE個DATABASE
Push
1.想問下VS有無得睇每條transaction會有幾多RC?
2.岩岩申請左VS一個月 申請red仲有無迎新? RC係咪group堆一齊用?
3.之前追過post i釱簽4000$加埋東亞日係最抵玩
但係而家好似話無現金回贈 想問有無影響?定仲係未取代到
最紅allin係咪即係$2.67=1AM?
想出部iphone 11 ($5999), 而家出邊張卡最多現金回贈?
睇返手機台d post之前話係citi cash back但我見而家個迎新係sogo/惠康coupon
Sorry我計錯,allin係咪$3.33=1AM?
Sorry我計錯,allin係咪$3.33=1AM?
見到大快活d自助機
有晒感應機,paywave logo
應該可以拍信用卡
Reward +
死左
無野了
我琴日係apple store app買完iphone 但reward+ 仲未見到 係咪會冇個5%回贈
係咪恆生個隻先
想拍AE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞