信用卡討論區 (81)題目?????

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
安信10月,11月嘅月結單,個app無彈Alert出嚟
直接大貓冬日賞算喇 啲RC有時又1:2
Iti只會碌500樓下/網上(睇下下年有冇大貓網上2.4%)
港航準備收皮 有無巴打仲keep住佢d miles
呢度邊度有人會儲HX分架
唔一定架 之前有同某個巴打係依個po 傾過 都有人儲
我自己就無
有幾傻先會儲
佢迎新送萬五里,簽二萬送多七千里
本地消費$5里

但台灣單程就要萬五里,來回二萬二
日本單程二萬五,來回三萬八

儲到天長地久?
有fd儲開,佢每年會做一次半價優惠,29000里可以換一張business札幌,大把名額好易換,同埋可以用四寶同ebanking繳費
下年大貓最紅自主揀賞家居定賞品味好?

賞家居啲舖頭大多數可以連到網上,大貓回到4.4%,但iti回7.8%,除非東亞日突然收皮iti變到得返3%,先會要用大貓

相反賞品味啲舖頭大多唔收藍綠app,係咪更值得all in 5x?
希望東亞日可以玩埋下年年尾
Red 卡交Now上網有無reward 儲?
賞家居想用藍綠APPS食埋最紅網上?
未必次次食到架喎........
係咪要睇佢返單有星定冇星
其實我未實測過,唔知難唔難中,因為之前一直用賞世界,但下年應該唔會去旅行所以先轉
如果難中嘅話都係all in賞品味算,希望iti東亞日唔好cut
你未實測個就咁老定?
最紅網上/海外都唔知會唔會CUT
我留返賞世界同賞家居
食飯就東亞 (希望仲有東亞日)
得hongkongcard 班c9中坑先會儲廚叉
佢一年做一次半價都吸引到人既
坐過一次,千零蚊貪平
食食下飯前面個大陸佬拉後張櫈
成機勁多中國人
狗都唔屌
今次最紅冬日 經paypal喺香港商戶買野計唔計?
未換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞