信用卡討論區 (81)題目?????

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
google 最紅大折日 好似袋左2400rc
本身諗住12月開張scam食下迎新
太多promo 真係簽唔切
要特選現有客戶先有400

喺app按登記出error。。。登記唔到
收到 600RC
應該係每 $500 回 25RC 嗰個
我成2400 究竟我買左咩 我自己都唔記得左
上面現有客戶定義冇講特選
一般都得
另外我亦打左上 hotline FC 埋
推廣期內經AlipayHK / PayMe / WeChat Pay HK綁定DBS信用卡並以DBS信用卡增值,即享「一扣即享」優惠!

電子錢包增值享高達HK$90優惠

首次於指定電子錢包增值滿HK$2,000或以上*(單一淨簽賬),可享HK$30^ DBS Omni「一扣即享」升級優惠

https://www.dbs.com.hk/personal-zh/promotion/ewallet
有冇人未收到bea cup 本地回贈??
我都未
仲有手機付款快餐都未收到
icbc 出卡不嬲用月做單位
刷?
1.5% 冇咩用
由2019年12月1日至2020年2月16日,憑滙豐信用卡於「最紅冬日賞 - 本地簽賬優惠」可享高達額外$1,200「獎賞錢」:

優惠1:累積合資格簽賬滿港幣8,000元,可享額外5%「獎賞錢」回贈,最高可達$600「獎賞錢」
優惠2:全期累積合資格簽賬滿港幣38,000元,更多享額外$600「獎賞錢」

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-winter/mass-spend/
佢肯定知道大把人都係用佢刷
有時真係睇唔透
呢個真係派錢活動
到底回報係乜
HSBC VS等左三個星期 結果唔批!放400k都無撚用
「首次」
冇用啦
你有冇其他HSBC 卡? D人話申請低階卡先, 等佢UPGRADE 好過
最仆街係唔計網上
似係吸新客多
舊客有邊個會冇用過
無限期分點會唔用佢刷
同樣道理個個AE應該都係谷人...

不過突然咁積極真係唔知咩路...
優惠只適用於2019年11月28日之過去12個月內,未曾以任何適用信用卡分別於AlipayHK、PayMe或WeChat Pay HK進行HK$2,000或以上的任何交易(以單一交易計算)的持卡人。

每個DBS Omni帳戶可於推廣期內享個別指定電子錢包的優惠各1次(經AlipayHK、PayMe或WeChat Pay HK可各享優惠1次,合共3次)。
好似冇講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞