信用卡討論區 (81)題目?????

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
差$40。。。下round 努力
已經拿拿聲開番張i tit同用番hsbc了
唔急用就等下先啦
CITIGOLD 以你的年資, 有20%獎賞, 變相:
本地$5.45/里,海外$3.75/里

十年就:本地$4.29/里, 海外$3.64/里,我相信也有其他卡好過佢,啱唔啱你真係你自己考慮。

迎新優惠一般都高於固定的,所以有迎新當然食左先
學生compass visa想問下
佢個簽4800回300迎新
點解我喺個app度點click都話我積分不足
計錯數
prestige 碌100蚊 有200分 所謂年資30% 係100既30%

姐係碌100有230分=本地極限5.21/里
咁不如RC 換AM / AVIOS會唔會好過KF?
佢計法同我一樣
不過佢表哥上用d字眼有d鬼鼠
你睇清楚 佢計到4.29個個 係咪本地
簡而言之就係
citi gold 10年年資

碌本地 5.22/里 無上限
就算唔儲AM
DBS以外都有例如大新卡(Avios,ANA,UA)
你肯比年費最岩應該係AE大細頭(雖然唔知你買野比唔比到)
目前黎講, 網購係咪hsbc red最好?
用黎儲asiamiles的話

如果連hsbc account都無點apply最多迎新?
我想問吓HSBC迎新回贈通常幾時派?
Citi可以
dbs 現客批 black ae 又真係幾快
尋晚撳完今日 ebanking 見到
Omni 禁?
官網
佢話要指定網頁
東亞日 vs 積分終於出左
VS最好,但VS有上下限同自主落埋岩group
海外網上落賞世界一定VS
主本地網上就red
個個月簽爆 得560蚊
vs 出積分 應該每一個月簽爆係50000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞