信用卡討論區 (81)題目?????

1001 回覆
2 Like 7 Dislike

咩玩法轉過頭比信息我話批左
屌佢老母西亞
無現金回贈我做咩仲要用佢
仲要偷偷地改走
DBS 真係好快手
睇吓今日申請,會唔會星期一就批先

不過學生唔知得唔得純粹想要佢嗰$400
轉個頭sd信息黎話批左咩玩法
有冇人知道恒生mpower 果張卡交學費有冇回贈
佢果 30 係額外
本身都有 20
即 total 50
Thanks 巴打
話就話佢有權更改條款
但咁樣無通知做係咪真係ok?
之前用佢就係因為有現金回贈
而家臨出東亞日積分先cut現金回贈
現金券無咩選擇之餘仲變相減少左回贈金額
咁樣昆鳩d客有無得向金管局投訴?
真係第一次用恒生信用卡

佢D cash dollar 我依家係咪可以減信用卡賬單
唔得
Cash dollars難用到西咁
下屌,咁佢可以用來做啲乜

之前用開compass visa and wewa都係直接減嗰張賬單
係因為匯豐 red 卡自立門戶開左新 post
冇得投訴
因為條款已經保護左佢
可以隨時改獎賞集既禮品
可以去指定地方當錢用
如 wellcome mannins pizzahut
或者換 coupon
花旗銀行:呢個夏天無論去旅行定响香港吃喝玩樂,點簽都賺高達HK$1,200現金券!6/15至9/14用Citi信用卡每階段作本地/外幣單一簽賬滿HK$1,000並達指定次數!登記及條款詳情: citibank.hk/12002 。查詢/取消 +85228600399

依個 promotion d 百佳劵應該已經收到。

今日出左街, 無收到掛號。
下 夠400K上網申請 電腦就即批
想買air pod係咪可以去豐澤或者百老匯

佢就會直接扣信用卡裏便嗰啲cash dollar

唔好意思咁多嘢問第一次用恒生信用卡
呢度嘅巴打都好似唔太like恒生

但係返工做收銀恒生真係好多人用,由其是張enjoy卡
記得要帶實卡碌
碌之前同佢講扣 cash dollar

可用商戶
https://www.hangseng.com/zh-hk/personal/cards/cash-dollars-merchant-list/
好撚多限制好鬼麻煩恒生卡唔知其他銀行
唔該晒你巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞