[全城三罷] Star Wars 外傳 The Mandalorian 討論

1001 回覆
39 Like 10 Dislike

《曼達洛人》(英語:The Mandalorian)是一部美國太空歌劇網路電視劇,其題材取自喬治·盧卡斯所創作的《星際大戰》。故事發生在《星際大戰六部曲:絕地大反攻》事件五年後。該劇主要由強·法夫洛撰寫劇本並與戴夫·費羅尼、凱薩琳·甘迺迪與柯林·威爾森共同擔任執行製片人。該劇於2019年11月12日在迪士尼+開播。迪士尼已續訂影集第二季。

《曼達洛人 The Mandalorian》 第一至四集
主角是一個曼達洛人 Mandalorian (簡稱曼達洛)
也是一個懸賞獵人 現在太簡單的任務實在是不滿足
從中間人接到一項極高報酬卻極度神秘的任務
用愛收服一頭座騎 到達任務地點跟另一個懸賞機械人組隊
輕輕鬆鬆的找到目標 尤達寶寶!
一槍賣掉隊友後就開槍賣掉隊友賞金自己全袋
回家途中給小黃人的外星親戚小黑人偷東西
為了贖回飛船零件去打怪拿蛋蛋
在快要死的時候給尤達寶寶救了一命
哇靠這是超能力嗎 不~是原力
沿途都依依不捨 因為這小鬼太強了
交出尤達寶寶之後拿了一大堆獎金(貝斯卡金屬)
等我先出一套新裝
哎我還是不捨得那只尤達寶寶呀
為什麼我不去搶回來啦 那我不就財寶兼收啦^_^
搶回尤達寶寶之後給賞金屋的人圍捕
雖然我沒有主角威能 但是我有隊友呀
好啦交給你們啦 拜~ 拍拍屁股就走人又賣掉隊友
正式將將尤達寶寶收歸當的寵物了 還是一個最強sup輔助!
為了耍帥正式展開星球旅行當浪子
來到一個星球跟個退休女士兵打到火熱
然後這個星球正受到強盜襲擊
經過上次的教訓不再一個人送頭了
跟這女組個隊 然後她出心出力打大塊鐵
我就輕輕鬆鬆檢個尾刀啦 (爽呀)
哎怎料有人想殺我的輔助尤達寶寶
敵人在暗我在明 好漢不吃眼前虧
再次踏上星際旅途~

在宇宙解任務出裝還收服了最強輔助#尤達寶寶 2019電影素質最強美劇《曼達洛人 01-04》
https://youtu.be/zs6uIUJNWAA
唔洗咁長篇
套嘢可以簡稱
湊仔公日記

頭盔佬湊仔記
啱channel
這個殺手不太冷 IN SPACE
This is the way.

完全無人理,大家都掛住baby yoda, clone wars S7 同埋mando S2
正常啦
迪迪尼砂鍋
Ben solo太柒
搞唔掂
同埋上集睇到人腦筋急轉彎
上集真心係一鋪清袋
唔單止新共和短命
戰艦都自毀埋
到最後流落返去舊基地
都仲要走難
luke又死埋
反抗軍仲剩番啲乜
from 隔離台

可能出長大咗尤達寶寶
不如扭橋話Luke訓練咗一班原力細路,咁咪有接班人發展落去
其實唔排除當初大屠殺個陣有班人無番到jedi temple

不過要睇JJ係咪想由rey延續落去咁解
ep8個掃地細路
一定係佢啦
一個救全家
點解大家都咁鍾意boba fett ?
唔係一個戇鳩鳩嘅奸角嚟㗎咩?
其實大把死淨種
型囉原著第一個著成咁
帶子雄狼 sw版
前傳吹到幾百個jedi死淨2/3個
但一大堆外傳加加埋埋成幾千人仲要個個master黎
而家死唔去已經有ventress同佢條仔,kanan之後死左,但係教識左個ezra。

obiwan, mual都係之後先死。
竟然話佢on 99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞