[全城三罷] Star Wars 外傳 The Mandalorian 討論

1001 回覆
39 Like 10 Dislike
9太大路啦屌佢個肺
不過到時睇應該另一回事掛
始終有lucas操刀

Baby yoda就真係屌打緊
諗起一話出palps,成個interner都係串緊snoke
Snoke=condom
好似我記錯左 你岩 自膠先
(其實係咪上個月你問過我邊到睇)
破壞觀感就等於否定? 你知唔知否定點解呀
成個Star Wars就好似一個平均分咁 ep8差咪拉低晒成個評分囉
另外你講嗰啲嘢咪就係點解大家覺得ep8垃圾
如果ep8同ep 9唔多相關嘅話 咁睇ep8黎做乜
前導野小說漫畫嗰啲 本來就係用嚟擴充個世界觀 對電影黎講只係bonus
如果因為ep8拍得垃圾 而我要睇一大堆野黎補充個劇情先可以睇9 咁咪失敗囉
就算ep2同3中間sip住曬成個clone wars都無阻2同3中間既觀感
更可況,星戰入面啲大事全部都係電影劇情黎。你唔去補完小說,動畫,漫畫都應該要睇得明。好似2尾係clone wars頭,3頭係clone wars尾。你唔睇clone wars都明,但係睇埋成件事會更立體。呢個係星戰既特色。

你話8落9,我要睇左個兩本小說入場先睇得明既。我真係無野好講。你唔會睇avengers,睇到中間要睇返兩本小說先入戲院睇打thanos掛。

講返8又真係扯火,7尾明明炸撚左佢成個base。係base呀dllm。8頭一句1st order control左個galaxy就算。然後成套8根本無乜劇情可言。

入場睇9都係情意結同埋睇返jj點兜
講中晒我嘅心聲
amazon 訂左 SHF Mando
做咩傾ep9 唔想知 咩都唔想知
等幾耐,

全球笑緊迪迪尼又跌錢,聖聖誕冇 個系列的'the child' 公仔賣
點解唔等現貨
屌,咪就係,明明個個post係Mandalorian 無啦啦就扯左去EP9 。

知嗰少少leaks就係度扮好識SW,屌,自己出面開個戲透post慢慢講喇,唔該你
Agree,連leia中段死左都要講出黎
可能人地唔夠你識咁多
做乜撚嘢變咗傾ep9仲要好似唔小心睇咗劇透
前幾頁已經開始透緊
傾番外傳先
有d人係好仆街,完全唔理人感受,知嗰少少就係度自high。

你要自high都算,自high完仲要串柒柒。

天啊,為何世界上有咁多仆街呢?為什麼他們不早點死掉呢?
Sorry迷基b
我地番去我地平時傾開個帖啦
依到留番比樓上啲長壽人自嗨下
又到星期五
有無買jedi fallen order玩
等佢減價先買
叫Lucas返黎剪多個version咋, 拍嘅唔關佢事
最後係咪上Lucas cut都係一個問題
最後一個shot已經決左左用lucas拍戈個啦
因為迪迪尼啲人覺得JJ個version唔掂

另外JJ有搵lucas密針其中一個prequel setting
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞