《Ford v Ferrari 極速傳奇 : 福特決戰法拉利》討論區

317 回覆
40 Like 3 Dislike
百老匯院線都有震凳揀,我今次係太古城
以前試過the one, apm都麻麻
7000 rpm Go Like Hell!
岩岩睇完,刺激到爆炸,百老匯張震椅跟著轉波時震,好似身歷其境
以前啲跑車靚過依家好多,流線型更多
你地個個咁講搞到我想睇多次 試下震椅Tim
24小時係折磨體力同精神,澳門講危險係世界數一數二
賽車呢啲咁講究集中力嘅運動搞唔耐真係好痴線
24 小時係兩個人輪流揸? 3分幾鐘一個圈踩到悶
旺角個間?
330p3
Shelby 平時嗰架 cobra
開場 shelby 揸嘅好似係 porsche 第一架街車 Topgun 女主角揸嗰架
18-11-2019 (原片)香港警察踩示威者頭部
https://lih.kg/1737274

你好我係拍片嘅本人,可以幫手retweet 比多啲人睇到,想推到出國際記者報道,謝謝 Twitter link

https://twitter.com/Ng18607704/status/1196632031314137094
APM
雖然之後其實係波子既世界
佢啲比賽車全部用真車拍
隨咗啲景用藍布之外
其他都甚少用電腦整
車鏡頭仲要三機or兩機同時拍攝

認真對車完全冇研究去睇係咪真係冇伏?
鐘意睇christen bale d戲但對車冇興趣
屌 睇完唔能夠釋懷
對車零興趣
睇完覺行得好好睇
係,好戲就做到呢種impact
Christian bale 帶起晒成套戲!

淨係睇佢都值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞