《Ford v Ferrari 極速傳奇 : 福特決戰法拉利》討論區

317 回覆
41 Like 3 Dislike
Ford 管理層正仆街
Not yet... nor yet...
佢一定一路坐一路比人trigger
Ken: good girl good girl
好有頭D feel
好彩有入戲院睇
你唔係信下話,一睇就知夾硬戲劇化
Ford根本從來冇唔俾Ken Miles出賽,真正臨時換車手係法拉利嗰邊
睇前除左比人劇透話一齊衝線之外 咩都冇睇預告
睇完先知真人真事 睇完諗番起佢收油果到 再睇佢炒車
有d感歎
一齊衝線果下係歷史黎wor
為左影張相叫車手專登渣慢D, 其實好冇體育精神
故事好睇
第一變第二先慘
第二果個仲有面慶祝
Ford根本唔知會搞到Ken Miles冇左第一,係勒芒賽會最後改決定唔俾一齊冠軍,而且Ken Miles根本好樂意幫忙報答Ford 
Ford洗左天文數字就係promote個brand,呢個小小要求根本好合理
麥迪文已經講左贏勒芒is not about money
無ken miles佢一定贏唔到,同埋我諗體育比賽唔係真係乜都講錢
係對運動員個種尊重,所以點解麥迪文會咁嬲
九唔搭八,我都唔知你嗡乜
你揾完全假既戲劇效果駁我現實既野做乜鳩
唔係Disney fb講bale有golden globe best actor提名
都唔知Disney 有份
Disney已食20th Fox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞