《Ford v Ferrari 極速傳奇 : 福特決戰法拉利》討論區

317 回覆
40 Like 3 Dislike
好好睇
一代賽車戲經典
佢講野方式係學miles真人的, 包括曾經係咁意提過比賽休息期間飲茶

From Ken Miles wiki:
he was affectionately known by his American racing crew as "Teddy Teabag" (for his tea drinking) or "Sidebite" (as he talked out of the side of his mouth)
Christian bale 帶起晒成套戲!
法拉利本身都係車手出身,對於有實力既車手一定係尊重。
呢個位亦都進一步法拉利個角色,由始至終,套戲都講到法拉利係一個醉心賽車既痴線佬,玩車玩到破產。咁樣同福特啲人對比,更加見到商家佬同藝術家既分別。
無錯,俾返d 法拉利值得欣賞既地方觀眾
做返套戲既平衡
特登為左套戲買左架GT40
呢套要睇4dx, 應該正到仆街
同埋我覺得佢d笑位好笑過好多喜劇
ken同條仆街講買雪佛蘭都唔買你呢架垃圾,
不過架雪佛蘭都係垃圾
呢度我笑到咳
支持Bale提名Oscar
如何?mcl 個mx4d????
如果唔識車又覺得狂野時速呀頭d呀個d好睇睇呢套會失望定一樣咁正??
Budget 1億美金,你話多又未到好多,比起MCU套套2億起跳

而且兩粒大星,個幾鐘真正賽車戲,我覺得算拍得好平啦
一定唔會失望
無悶場 完全唔覺自己睇左兩個幾鐘
同埋係令你返到屋企都未能釋懷既一套戲

利申:唔識車 但係之後一定罷買ford
好就比呢套戲開齋睇4d先得..至怕郁郁埋埋20分鐘都無就會有啲唔抵
掃腳???咩黎...鬼片先有嫁?
SOR 917屌打

diu 自己睇下法拉利有幾仆街先講啦,完全係霸道,成日叫人改例令佢贏
search 下 F1 ferrari and fia 你就會知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞