《Ford v Ferrari 極速傳奇 : 福特決戰法拉利》討論區

317 回覆
40 Like 3 Dislike
好能正 完全冇悶場
好好睇呀
原來可以早兩日就睇到
真係好激氣
其實澳門條賽道會唔會難玩過勒芒?
勒芒賽道易但大長途
應該係難同攰既分別
如果喺澳門搞拉力賽應該都係地獄級
Christopher Bale好正
Matt Damon雖然都正但個角色冇咁大發揮空間
車精一定睇到high爆
第一次覺得震椅係咁有用,好似喺車廂入面feel到個engine震緊咁
賽車場面真係完爆rush, 直情睇到你好似同miles一齊賽緊咁緊張
唯一投訴係個enzo ferrari唔夠霸氣
btw估唔到punisher個老粗樣竟然可以做到呢啲suits角色
Rush係其他位你好睇
但睇真啲其實真係冇乜好正賽車場面
車精一定睇到high爆
第一次覺得震椅係咁有用,好似喺車廂入面feel到個engine震緊咁
賽車場面真係完爆rush, 直情睇到你好似同miles一齊賽緊咁緊張
唯一投訴係個enzo ferrari唔夠霸氣
btw估唔到punisher個老粗樣竟然可以做到呢啲suits角色
Rush係其他位係好睇
但睇真啲其實真係冇乜好正賽車場面
覺唔覺開頭shelby架紅色356好sexy
唔係車迷,唔識車款去睇會唔會覺得悶
唔識車款就ok, 唔係車迷嘅話你可能唔投入
一見到麥迪文就諗起佢幾時會害基斯頓比爾
唔係車迷睇得好爽
Christopher bale d戲好正
呢套戲還 ken miles 一個公道

DLLM商家賤種

GT40真係無得輸, 買左好多
無錯
臨尾差啲喊左出黎
諗起ken 就嬲ford
比賽完左Ford無人show Ken Miles, 反而對家Enzo Ferrari識英雄重英雄
唔係車迷 但睇得過癮, 尤其係比緊賽既時候好刺激
單以畫面我覺得比早幾年既rush 更精彩
戲名講鬥車 其實內裡講人, ford 唔係仆街 最仆街係D高層
不過嫌Ford v Ferrari 有誤導, 無乜點講過ferrari
佢地 team 人同成名史我覺得會仲吸引到我
意大利佬
法拉利330P4

呢架先殺死人見到佢同喺rush見到架312t2一樣監生high死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞