突發 朗豪坊電梯出事

883 回覆
68 Like 5 Dislike
上面D人應該一直行上幾格,下面D人落左地要快D走開,好多人緊急意識好差,會呆左企係度....

你知唔知條電梯出事係快成點?
我係上面望落去
係極快 根本冇可能一直向上行
講你就叻
商場個閉路電視仲掛拍片

仲唔落去救人

快啲屌鳩個cctv啦
上面D人應該一直行上幾格,下面D人落左地要快D走開,好多人緊急意識好差,會呆左企係度....

衝緊落去同佢鬥快行幾格
係都等佢停定先跑上去啦
在場好多人拍左片都唔敢Post 怕比連登仔屌

連登啲廢鳩揸撚住個鍵盤就勁姐
駛閪驚佢地咩

都幾驚,尖咀縱火單野嚇怕唔少拍左事發片段既市民,被連登仔群空出黎批鬥

又開戰

道德高地鬥高

你同你阿仔食屎啦

死返高登
made in china?
屌人食野嗰堆人仲上乜撚連登 快d過去救人啦
會唔會有情侶分手
雖然唔關呢單野事
但我都係想講而家啲香港人係唔撚識搭電梯
我之前都開post 講過
啲阿嬸廢老一到地面就慢慢企係到睇電話
我屌你老母上面啲人一直落緊嚟
你塞撚住係到後面啲人落唔到地面咪仆
一個仆又係會搞到成條電梯啲人啲人仆

我屌你地班廢老阿嬸唔撚識一邊行一邊玩電話又老花嘅話
行個陣就唔好玩電話
上次有個阿嬸落樓梯又係 又睇唔到路又要係到研究wechat
之後差錯腳仆親仲要拉埋隔離個阿叔一齊仆
真係on撚9

有班撚屌好鍾意搭電梯都煲劇睇實手機,成日塞住後面都唔知
有咩事上黎勁危險

算啦, 一腳伸佢地落電梯你又唔敢做

當面屌七佢又怕人話返你轉.頭..........

你連老婆都唔俾你屌

有撚資格話人

有新片,下面抆人走個班

睇住呀 一陣啲連登仔又屌鳩fb事主嫁啦

翻拍商場cctv

到時就會有人話點解唔跳落去救人

睇完,好彩下面班人夠快手拉走d人,
又好彩有班人走得快,
所以無人死
屌你老木 快撚到
https://www.facebook.com/ringo.tam.10/videos/10213114197956263/

講多無謂 自行判斷

有個天才問上面d人點解向上行
now新聞訪問有個八婆話好感恩受傷既係年青人冇老人家(好彩死既係你班廢青)

其實有啲道理
不過聽落好唔舒服

點解佢咁都會諗到
後生都可以受重傷

乜撚嘢道理
社會需要嘅係年輕人,唔係廢老

你唔可以用生產力定義人嘅價值
人唔係淨係經濟動物

利申:認真撚、道德撚

終於有啲巴打似番個人

On9
咁就要後生仔受傷?仲感恩?咩道理

其實有啲道理
不過聽落好唔舒服

點解佢咁都會諗到
後生都可以受重傷

乜撚嘢道理

人唔係淨係經濟動物

終於有啲巴打似番個人

On9

咁係講條友on9姐
now新聞訪問有個八婆話好感恩受傷既係年青人冇老人家(好彩死既係你班廢青)

其實有啲道理
不過聽落好唔舒服

點解佢咁都會諗到
後生都可以受重傷

乜撚嘢道理

人唔係淨係經濟動物

終於有啲巴打似番個人

On9

句野點講都係on9
驚驚地下次係希慎個幾條長電梯
https://www.facebook.com/groups/hkincident/permalink/1136781186449092/

最後10秒有個人跨過去對面電梯 好勇
痴撚線快到

其實有啲道理
不過聽落好唔舒服

點解佢咁都會諗到
後生都可以受重傷

乜撚嘢道理

人唔係淨係經濟動物

終於有啲巴打似番個人

On9

真係彩佢都有味 仲有人認同
https://www.facebook.com/groups/hkincident/permalink/1136781186449092/

佢約左條女開房 好火緊

痴線, 可能平時練開跳高

應該即刻飛上天
根本冇人會受傷

鍵盤戰士真係好撚好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞