突發 朗豪坊電梯出事

883 回覆
68 Like 5 Dislike

仲有堆人當無事喺度hightea緊

咁你覺得要過去影相做戰地記者
定係去同班救護員一齊救人?

企起度望下咩事都要啦,一係就走
咁樣影到坐喺度,真係冷漠得過份左

咁人地食緊野架喎

咁要嚴重到咩地步先肯放低餐檯上既食物留意下周圍發生咩事先係合理
呢件事都唔值得佢地關注下,食野大晒?

其實你憑咩用呢張相去話人地冇關心
唔比佢地去了解左咩事,見到唔需要幫手先坐係到食野唔得嫁?

咁人地食緊野架喎

咁要嚴重到咩地步先肯放低餐檯上既食物留意下周圍發生咩事先係合理

得喇得喇

好撚on9, 繼續食野都屌

要好傷心咁喊住食

諗諗下 我都冷漠得有d過份 我去朗豪坊睇下有咩幫手先

屈dee其實係想連登仔一齊出旺角
Yes 香港人真係冷漠得過份
我岩岩係屋企見到個post
依加已經即刻飛的走左去幫手

點幫?

幫手喊
好彩無去
希望傷者快啲無事好返

咁人地食緊野架喎

照你邏輯 全香港所有人
應該立即趕去現場關注

8百萬人塞喺mk

一齊舉起手機燈合唱今天我
希望爆頭果個冇事
無妄之災

香港人

咁人地本身真係hightea緊 你想佢做d咩

笑死 咁都要屌人high tea

班友爲屌而屌 痴撚線

我頭先喺現場救人,身邊啲陌生人都好手快去拉晒啲人走,直到電梯底冇人

2分鐘內清場

有冇巴打有份喺到

辛苦你
個電梯係正常速度逆行?定係直頭失重果隻?
大把人搭電梯唔會扶實香港地⋯

你咪撚on9啦 封撚晒又唔係救護 愈幫愈忙

阻住救援咪仲on9

個個人都走未一下女癱瘓左成個朗豪坊囉
咁s救援人員未更加忙
好彩無去
希望傷者快啲無事好返

屌你屈dee柒完扮無野呀?
d傷者咁冷漠架 出左事仲訓哂係到 起身望下都無 香港人
好撚on9 成班人沖去睇熱鬧你又話佢阻住住救人,好自私唔理人感受,坐番係到做自己野你又話人好撚冷漠唔去關心下幫下手,屌你老母做乜都有錯 如果影埋d人走實會又比班自以為看盡人情冷暖既柒頭屌
大把人搭電梯唔會扶實香港地⋯

呢啲咁長我實扶,畏高
又黎 做咩都比人屌 食野都比人屌
影相又屌 食野又屌
到底點樣先唔會比連登仔屌

全副武裝
聽日選特首
今日搞啲咁嘅野
d傷者咁冷漠架 出左事仲訓哂係到 起身望下都無 香港人

係囉
好彩無去
希望傷者快啲無事好返

自己無去就好彩,香港人真係冷漠得過份

咁人地食緊野架喎

你點知佢冇留意?
發生咁大件事會留意唔到咩
定係你想佢俾啲咩反應你?
跪係到喊之類

要keep住望 一定要影到你有望 唔係你就係仆行 冷血 無人性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞