突發 朗豪坊電梯出事

883 回覆
68 Like 5 Dislike
準備行過旺角都要屌

仲有堆人當無事喺度hightea緊

香港人

唔好乜都
張圖已經有救護人員到咗,係咪要全部衝晒去先叫啱?

俾著我面對咁嘅情況仲點食得落野

咁係你廢啫

香港人

咁人地本身真係hightea緊 你想佢做d咩

笑死 咁都要屌人high tea

班友爲屌而屌 痴撚線

我頭先喺現場救人,身邊啲陌生人都好手快去拉晒啲人走,直到電梯底冇人

2分鐘內清場

有冇巴打有份喺到

辛苦你
個電梯係正常速度逆行?定係直頭失重果隻?

失重

香港人

唔好乜都

你=所有人
等睇機電工程署有咩回應

收皮啦屌你老母
同幾年前單hkdi一樣
呢d長電梯1日1檢就差唔多
出事起上黎真係一堆人收皮
唔怪得咁多救護車聲
終於出現, 由佢第一日開已經驚緊會係上面仆落黎
等睇機電工程署有咩回應

正係識等人回應 香港人真係冷漠得可憐
準備開番條梯

唔撚係掛

香港人

唔好乜都

走啦仲講,我都笠水啦

屌你老母
準備開番條梯

係咪戲院有人屌呀
成班唔係睇戲逼滿晒佢地部專用lift

香港人

唔好乜都

咁係你廢啫

咁係我廢
樓主, 知唔知傷者多數係比人推跌定係自己失平衡仆傷?
等睇機電工程署有咩回應

正係識等人回應 香港人真係冷漠得可憐

我即刻飛的去左機電署屌柒班人 香港人真係冷漠得可憐
準備開番條梯

係咪戲院有人屌呀
成班唔係睇戲逼滿晒佢地部專用lift

收皮未呀屌你老母
屌,仲要聽到啲垃圾啊嬸話唔死都冇用

你喺邊個位聽到

double park對出個位
屈dee柒完就潛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞