唔係講笑,睇呢兩條片都睇得出霆鋒廚藝已經贏咗Gordon Ramsay 喇

774 回覆
271 Like 26 Dislike
最尾果下佢磨刀笑左

係,明顯地唔識用

連我地d外行人都睇得出佢唔識用

完全冇角度,點磨把刀

利申:西餐佬

笑到痴線

就算佢咁磨法都係磨平面刀
點會咁樣磨麵包刀呀
屌你街坊廚神?邊撚到神呀 (佢套新電影)

係喎,屌佢老味,岩岩先發現包刀黎喎 包刀用銲鐵磨係咩玩法
煮果陣有唔同
Gordon d mushroom係搞爛左先炒
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

Gordon既顏色比較深,同埋打完再煮係令到佢收乾水味道會濃D同無咁易散開。同啊廚神個賣相相比一目了然
利伸:完全唔識煮野

Gordon 係用 Portobello ,mk鋒用白菌,係唔同色
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

Gordon既顏色比較深,同埋打完再煮係令到佢收乾水味道會濃D同無咁易散開。同啊廚神個賣相相比一目了然

Gordon 係用 Portobello ,mk鋒用白菌,係唔同色

mk 鋒都有講重點係濕菇會令個蘇皮唔跪,但條on9就用紙巾去印水邊會乾身同香
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

mk 鋒都有講重點係濕菇會令個蘇皮唔跪,但條on9就用紙巾去印水邊會乾身同香

紙巾唔會令到啲菇夠乾

有冇霆鋒磨刀gif😂😂😂😂

笑到我仆街
唔知佢片乜柒嘢

好撚似我細個拎D玩具鬥撼

佢重要好無力
成個人郁嚟郁去差啲跌落地下

佢磨極都係同一個位

好似想攞把刀劈自己隻手咁
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

紙巾唔會令到啲菇夠乾

所以應該好似GR咁,打碎左D菇先落PAN,等佢出水面積大D容易D,出到黎會乾身D,D香味都會加熱既時間更加出?
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

Gordon既顏色比較深,同埋打完再煮係令到佢收乾水味道會濃D同無咁易散開。同啊廚神個賣相相人比一目了然

紙巾唔會令到啲菇夠乾

仲有,人地ramsay 係要打完唔用油煎,令啲水蒸發。mk 鋒仲要落勁多油煎先先打
變左只識講普通話既大陸仔

Vs

屌笑撚到我仆街
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

紙巾唔會令到啲菇夠乾

btw 我唔撚明點解係用盒裝紙巾
用廚房紙都得掛
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

碎左先炒 啲水份咪可以蒸發得快啲

但會無禁香應該
識條春咩你地,鋒哥煮野唔洗你地教
哥頓根本唔係佢個皮
我當你假膠啦
變左只識講普通話既大陸仔

坐係枱做咩9

btw想睇兩條友面對面鬥磨刀
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

碎左先炒 啲水份咪可以蒸發得快啲

但會無禁香應該

佢落蒜蓉同乾蔥 好難唔香 但呢兩樣野直頭會cum晒味
重有一樣野未有巴打講 佢搽芥辣搽到好厚

同埋上面巴打講佢用白磨菇 呢樣啱 企係佢重要用漂白左個隻 人地有啲未漂過 啡身啲既佢唔用
好撚想食
我當你假膠啦

唔會真係有人會覺得我真係想講件垃圾勁過Gordon 掛?

件垃圾同gordon比較嘅資格都冇喇

大佬就算真係比,我都攞個廚出嚟比喇,搵個做show嘅比咩

大佬,唔係人講乜就乜㗎嘛
攞啲唔合理嘅嘢比就知係講笑啫

你話我攞James Oliver 比,就話分唔到啫
攞件咁嘅嘢比,點都唔會真心喇....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞