唔係講笑,睇呢兩條片都睇得出霆鋒廚藝已經贏咗Gordon Ramsay 喇

774 回覆
271 Like 26 Dislike

屌佢係度做乜

正常人諗唔到嘅開香蕉方法都畀佢諗得到
好叻

好多鬼佬都係由個柄度搣開
但好似佢咁chok開就真係未見過

好型 等陣食蕉襯無人試下先

芒果魚個條片佢煎到舊魚overcook哂
片尾又換咗第2舊
身為一個演員的確幾成功
咩都扮到

但係扮得好柒

柒都係一個演技
好似單線solo 我諗好多結他手都未必學到

屌 佢既人生根本就係一個笑話
片尾又換咗第2舊

佢個舊個底黑到炭咁
點食
片尾又換咗第2舊

佢個舊個底黑到炭咁
點食

諗起佢個叉燒份子料理專登用火槍彈下個面等佢有啲燶
話咩細個搶住食啲燶嘅
屌你同個燒臘佬講要條有燶嘅叉燒咪得囉
片尾又換咗第2舊

佢個舊個底黑到炭咁
點食

諗起佢個叉燒份子料理專登用火槍彈下個面等佢有啲燶
話咩細個搶住食啲燶嘅
屌你同個燒臘佬講要條有燶嘅叉燒咪得囉

燒到燶但最尾又要打返滑
MK鋒其實煮野食level係咪同cooking hay hay差唔撚多
佢既人生係連自己都呃埋,,定其他人夾埋呃9 佢呀?
MK鋒其實煮野食level係咪同cooking hay hay差唔撚多

人地整個底雞蛋仔都無佢咁柒
著到打功夫咁嚟煮嘢
佢既人生係連自己都呃埋,,定其他人夾埋呃9 佢呀?

諗起都慘
諗起睇過話佢煮野食煮到整傷手,睇完啲片終於知點解
成個人好似冇乜力咁

之前有巴打講過佢拎鑊錯手勢
唔傷就奇

佢用手腕力 拋鍋係要用成隻前臂

頭盔:好似係

做乜鳩

屌你老尾

做乜鳩

屌你老尾

熄火前要用猛火迫一迫隻雞?

一直都好撚奇怪
人地D 烹飪節目大部份本身係廚師
就算係方太呢D 本身都係烹飪導師
謝霆鋒你呢D扮乜撚野姐

GR學整壽司條片個師父淨係洗米都洗咗六年
佢依啲中途出家嘅

壽司係工藝的表現。﹙咁你叫壽司師傅去整法國菜都係唔識者﹚

做乜鳩

上菜時跣底仆街
我估金剛小儀都勁過佢

蘇絲黃都好過佢﹙都出名唔識煮﹚

做乜鳩

上菜時跣底仆街

應該成鑊滾油咁反先有氣勢,一個廚神應該落鑊果吓就知佢今日煮唔煮得出最高水準

屌佢係度做乜

正常人諗唔到嘅開香蕉方法都畀佢諗得到
好叻

好多鬼佬都係由個柄度搣開
但好似佢咁chok開就真係未見過

好型 等陣食蕉襯無人試下先

你要記住fing果吓要好似佢咁唔望隻蕉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞