唔係講笑,睇呢兩條片都睇得出霆鋒廚藝已經贏咗Gordon Ramsay 喇

774 回覆
271 Like 26 Dislike

有冇霆鋒磨刀gif😂😂😂😂

笑到我仆街
唔知佢片乜柒嘢

gr 有教過磨刀,要由刀尾上到去刀尖,條友是但片兩野

有無得整個慢動作?

佢把刀shredded , 磨條春咩

我都想講 鋸齒刀磨來做乜鳩

磨撚到無哂鋸齒
個廚神之前仲話自己因爲研究新菜式煮得太多
隻手唔知骨膜炎定咩醫生叫佢唔好再煮

係GR間餐廳到食威靈頓牛排幾錢到

係鬼 佢拋鑊係chok鑊 用力用錯曬緊係工傷啦

蘋果寫$9xx
磨刀果下真係
有冇巴打將果個位整做gif

笑到我仆街
唔知佢片乜柒嘢

有無得整個慢動作?

佢個坐姿加埋磨個幾下真係柒到唔敢睇
演唱會煮麵
煮果陣有唔同
Gordon d mushroom係搞爛左先炒
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

Gordon既顏色比較深,同埋打完再煮係令到佢收乾水味道會濃D同無咁易散開。同啊廚神個賣相相比一目了然
利伸:完全唔識煮野

Gordon 係用 Portobello ,mk鋒用白菌,係唔同色

mk 鋒都有講重點係濕菇會令個蘇皮唔跪,但條on9就用紙巾去印水邊會乾身同香

紙巾唔會令到啲菇夠乾

btw 我唔撚明點解係用盒裝紙巾
用廚房紙都得掛

盒裝紙巾落咗sponsor 又要話你聽咩
磨刀果下真係
有冇巴打將果個位整做gif

上面咪有

笑到我仆街
唔知佢片乜柒嘢

有無得整個慢動作?

磨鋸齒刀個下
同埋最後鋸齒刀當餐刀切

笑到我仆街
唔知佢片乜柒嘢

有無得整個慢動作?

磨鋸齒刀個下
同埋最後鋸齒刀當餐刀切

鋸齒刀一刀落
有無人要組隊去大陸啲討論區笑鳩佢 磨刀

蘋果寫$9xx

$988 +10% for 2
份量2個人女仔食就好多
但真係好撚好食呀

有無人整磨刀慢動作gif
睇到磨刀個到笑撚左唔撚識磨又要扮 搞到好似痙攣咁
入焗爐舊扒同上碟舊係咪已經換左?
兩個托盤size同牛油紙size都唔同ge
佢究竟仲要扮幾耐呀

我覺得呢下都好柒 單手托盤又要對唔準

佢灑麵粉果下我笑出聲
一見佢煮野食就諗起bob 叔

我覺得呢下都好柒 單手托盤又要對唔準

垃圾二世祖

鑊鏟係咁揸嫁咩

蘋果寫$9xx

$988 +10% for 2
份量2個人女仔食就好多
但真係好撚好食呀

有冇嗌埋其他野
好想食

鑊鏟係咁揸嫁咩

呢樣又講唔死
你要揸得穩的話係可以咁揸
鑊鏟點揸好睇嗰一剎那你要做咩
當然你話佢咁揸住嚟炒就當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞