唔係講笑,睇呢兩條片都睇得出霆鋒廚藝已經贏咗Gordon Ramsay 喇

774 回覆
271 Like 26 Dislike
Ramsy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Chok人
滴野😂😂😂👏🏻
最尾果下佢磨刀笑左

係,明顯地唔識用

連我地d外行人都睇得出佢唔識用
chok撚夠未
最尾個滴汁想點?

精液
最尾個滴汁想點?

精液

似漏m多d
實在太完美啦
關焗爐反智轉身嗰下chok到

依個我都笑咗

扮rock 友
扮好男人
再扮廚師
之後會扮咩

勁憎佢
好似chok少一秒會死
最後滴汁果舊肉唔係佢煮果舊黎 就算係都比人後期執過
你睇佢最後果shot舊肉紅好多 同埋切開果時(其實佢都一早切定左)本身d菇痴住曬d酥皮碎 最後果shot d菇又無曬d碎 我想問點完全整走d碎

明顯地係啦又會把刀可以利到切蛋糕咁,拖刀都唔駛拖就一刀到尾
笑到仆街,果滴精
你睇佢最後果shot舊肉紅好多 同埋切開果時(其實佢都一早切定左)本身d菇痴住曬d酥皮碎 最後果shot d菇又無曬d碎 我想問點完全整走d碎

垃圾偽人扮大㕑
柒到核爆
擺明係洋鬼子抄佢做法
btw Gordan間唔中會親自上twitter 評價回應網友煮既食物
有冇人po Lemon Tse既滴精包上去
好撚柒
我來切!
我記得有季比賽要整呢塊扒 , gordon 千叮萬囑係煎完扒仲熱個陣就要搽芥末醬 , 因為會入味d

結果有個參賽者雪到一半先記得 , 再拎番出黎搽 , 俾人屌到仆街

Hell's kitchen 先正 集集都要煮
最尾果下佢磨刀笑左

係,明顯地唔識用

完全冇角度,點磨把刀

利申:西餐佬
最尾果下佢磨刀笑左

係,明顯地唔識用

完全冇角度,點磨把刀

利申:西餐佬

笑到痴線

垃圾偽人扮大㕑
柒到核爆

留意下
佢落刀前塊野已經有條痕
成撚日chok住 見到都唔開胃

Btw 佢頭上啲夾仔又係咩玩法
煮飯都有偶像派
煮果陣有唔同
Gordon d mushroom係搞爛左先炒
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別
屌檸檬真係好撚柒
Gordon每個動作都完全係自信咁做出黎
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

碎左先炒 啲水份咪可以蒸發得快啲
煮果陣有唔同
個假廚神係炒左先搞
其實有冇分別

Gordon既顏色比較深,同埋打完再煮係令到佢收乾水味道會濃D同無咁易散開。同啊廚神個賣相相比一目了然
利伸:完全唔識煮野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞