唔係講笑,睇呢兩條片都睇得出霆鋒廚藝已經贏咗Gordon Ramsay 喇

774 回覆
271 Like 26 Dislike
咁撚細個煲
咁撚大個鏟
都照鏟落去
呢啲咪食神

屌你, 舊魚魚肉魚皮分開嘅
屌真係好想佢出名然後俾GR見到條片
最後d汁⋯期實有冇必要?舊肉咸,d汁甜⋯?

其實冇話咸配唔到甜
但佢整得好唔好食我就唔知
最後d汁⋯期實有冇必要?舊肉咸,d汁甜⋯?

其實冇話咸配唔到甜
但佢整得好唔好食我就唔知

最尾個舊都唔係佢整

屌真係好想佢出名然後俾GR見到條片

直接upload twitter tag佢啦
https://www.facebook.com/EMediaPlusHK/videos/1273458832702122/

笑左 成班人話兩個出身唔同 唔可以比較
大佬 謝生抄人地 英國停瘋 重要用黎搵食賺錢
咁都唔比較得?

唔怪得香港班娛樂圈人都咁多白痴追捧 就係因為啲人唔會拎前人比較
其實個汁有咩用
得嗰一滴
屌真係柒撚到唔敢睇
睇Gordon 人地真係有姿勢又有實際
睇hell kitchen 同master chef正到
Mk鋒連刀都未識磨就學人扮大廚
Btw 比人推左上hk01

開玩笑

個樣
我估金剛小儀都勁過佢

開玩笑

個樣

有冇片

https://www.facebook.com/chef.nicnic/videos/1700111916682481/

次次睇住佢chok住樣咁落d配料都好撚想笑

點樣先可以玩到著火?
btw, 呢d 煲著火燒唔會爆搪瓷咩

屌佢係度做乜
屌真係柒撚到唔敢睇

近日網上熱炒的一個話題

黃梓恒
屌真係柒撚到唔敢睇

近日網上熱炒的一個話題

黃梓恒

有冇link?
唔見
屌真係柒撚到唔敢睇

近日網上熱炒的一個話題

黃梓恒

有冇link?
唔見

https://www.hk01.com/娛樂/80618/謝霆鋒做大廚學Gordon-Ramsay磨刀-煮地獄廚神成名牛扒穿晒崩

屌佢係度做乜

做乜撚野

開玩笑

個樣

有無片
邊集黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞