[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
派石活動

得5粒

參與獎+1

總有人打夠30e就收手嘅
大家都唔打 咪 拖到最後先200囉
我番工個時都會入去自殺
但唔好做埋啲損人不利己
用無buff ge 棋打咁 都無乜問題嘅

打夠30e有咩獎

任務

Gvm有3組獎
1. 個人總傷害任務 30e 就會完

2. 個人總ap消耗量 150ap 就會完

3. 公會討伐數(前題係 你要最少打10ap)

咩獎咩 有石

1 2 都有石 好似大約有5/6粒
2 100ap 5星技果 150ap 6星技果
中間有一堆 甜鷹 體水 錢 gp

3 就 討伐寵 體水 甜鷹
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

我都係用艾露莎打4億算 打完自殺
新手冇咁多寵

都未夠200體就自殺,你公會d人多得你唔少

正常公會個個打滿30億點會過唔到200隻
打夠傷都仲慢慢同佢預位打傷害係折磨緊自己

agree, 以前就不斷打, 直至200體唯止,
依家個傷害over左唔知幾多倍
所以求其拎隊打夠30億就轉狗糧算
當然有人不斷打係好事, 起碼可以儘快200體可以全體掛狗糧

你都識講,個個都幾場30億到的情況下,當你公會滿哂人每人斬到一隻其餘overkill, 都好,最多打到百幾體就個個夠數開始自殺.

你係咪get錯, 我指唔係overkill
我係講緊傷害比以前高唔知幾多倍,
依家真係求鬼其就殺到隻, 自然唔洗好似以前咁追gvm數
加上你咁計都錯啦, 正常唔會99人 由1lv gvm開始就直接屈30億陣
頭幾十lv 就咁平a 都殺左, 之後先屈傷
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

你都識講,個個都幾場30億到的情況下,當你公會滿哂人每人斬到一隻其餘overkill, 都好,最多打到百幾體就個個夠數開始自殺.

加上你咁計都錯啦, 正常唔會99人 由1lv gvm開始就直接屈30億陣

現實黎講冇咩公會可以做到一人一隻掛隊入場唔overkill冇浪費戰力,如果overkill左幾場已夠30億掛然後開始自殺咪一樣冇人打落200體囉。

只要公會有一半人係咁諗咪即係多得佢地唔少。當然你可以話最後一日發現唔夠200體先追都趕得切。
不過自己自殺開做緊freerider又點會落手追數,反正消夠ap同30億有石有果,200體2隻滿技棋對冇乜意思,一隻都夠用,right?

四眼仔仲唔快d改gvm系統。
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

打到30億有3石邊個唔會打?
正常有活躍會員既公會點會唔過200體姐
何況sb公會又無以前online game果種合作
自己打完就算架啦,無200體我即走添呀

我好鬼勤力
打到200體先做廢青
各位巴打會唔會打150AP?

我好鬼勤力
打到200體先做廢青
各位巴打會唔會打150AP?

我都會打到200體先自殺+1
最後一兩個鐘就爆水拎150ap
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

現實黎講冇咩公會可以做到一人一隻掛隊入場唔overkill冇浪費戰力,如果overkill左幾場已夠30億掛然後開始自殺咪一樣冇人打落200體囉。

只要公會有一半人係咁諗咪即係多得佢地唔少。當然你可以話最後一日發現唔夠200體先追都趕得切。
不過自己自殺開做緊freerider又點會落手追數,反正消夠ap同30億有石有果,200體2隻滿技棋對冇乜意思,一隻都夠用,right?

四眼仔仲唔快d改gvm系統。

唔覺有乜問題,
你講既overkill 係要人人都刷到幾億至十幾億傷害而又走去玩overkill,
當你個公會既人大把人剩係識鳩入+入面dom波鐘拖到overkill
我覺得個問題仲大過刷到30億掛狗糧
至於點樣盡量減少overkill 就唔講, 咁簡單
反正我打gvm就向來少overkill, 係唔小心冇禁到或者冇睇先會overkill
依家最大問題都係4眼仔on99, 依家先講話近期改善gvm個任務,
而台服就一開gvm到依家就行緊90ap + 60億傷,
講到尾都係營運垃圾問題
利申. 重玩過, 為同一個公會效力, 單人討伐數夾埋就夠1隻200體
慘,想退出公會,唔知點解唔俾
慘,想退出公會,唔知點解唔俾

打緊討伐退唔到住 好似係
今次GVM可以點打
用復活隊 1%血倍攻加艾爾沙打3億
但公會無人用艾爾沙就打唔到
今次GVM可以點打

巴打清泉
佢有盾用艾爾沙做乜
今次GVM可以點打

巴打清泉
佢有盾用艾爾沙做乜

清泉
但之前番工開唔到LINE
所以無入GROUP
今次GVM可以點打

巴打清泉
佢有盾用艾爾沙做乜

清泉
但之前番工開唔到LINE
所以無入GROUP

in咗你, 入黎有人教
打個GVM都要俾人屌 好得人驚呀
已經開始左自殺
一陣打一次cap圖
今次都係用番上次 純圍嘔
中間加隻火女神做痲痺
爽皮 收工見到中左33石

歐洲人

歐洲人

經歷無數次非洲人先可以做一次歐洲人
https://twitter.com/summons_board
水圓桌覺醒
型到

利申 食左hp buff 暗裝無回血個5倍攻
https://twitter.com/summons_board
水圓桌覺醒
型到

貼埋出黎

歐洲人

好..既然你偷渡, 下次送返你去非洲

歐洲人

好..既然你偷渡, 下次送返你去非洲

抽埋500萬up先啦
打埋討伐體水就突破300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞