[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
課多一pack終於中到好野了

巴哈話水北歐同水創勁
有冇解釋下點勁 啱啱抽到水北歐

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25691&snA=14526
頭先睇到水創分析文

個篇古文黎架喇,水創既問題就係hp type仲要限水同光,招主動用多兩用就冇turn, 而且亦因為招主動佢冇得好似另外個兩隻做自幹王,外加hp type低攻,話就話有9倍,分分鍾用火創合擊仲高
雖然張圖好好j

好似我用火創咁,要反擊咪黑雷,要陷阱咪不和,要倍攻有裝姫,仲可以配埋火創招反
但係水創,連平民神寵矮人都入唔到隊搞到你一係讓寵,一係秒唔到人

火創個問題係完全無防
滅級以上都幾難用到佢
巴哈話水北歐同水創勁

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25691&snA=14526
頭先睇到水創分析文

個篇古文黎架喇,水創既問題就係hp type仲要限水同光,招主動用多兩用就冇turn, 而且亦因為招主動佢冇得好似另外個兩隻做自幹王,外加hp type低攻,話就話有9倍,分分鍾用火創合擊仲高
雖然張圖好好j

好似我用火創咁,要反擊咪黑雷,要陷阱咪不和,要倍攻有裝姫,仲可以配埋火創招反
但係水創,連平民神寵矮人都入唔到隊搞到你一係讓寵,一係秒唔到人
非水光入水創隊只係食唔哂全段ls, 並唔係入唔到隊播。你喜歡落矮人加暗神威然後帶隻光屬,道中合擊過王關用神威來回踩都過到素材關,唔係冇用架。

不過hp type本身先天就攻低,如果你想玩秒殺型,同叫個跑步ge人去比賽游水咁,緊係弱架。
黎緊會出血量炮有關的覺醒,到時hp type可能有新玩法都唔奇。可以睇定d先。
有天蠍仲洗唔洗水破滅
有天蠍仲洗唔洗水破滅

升定技啦
兩個唔同用法
天蠍要儲力
就齊限表示伏up 不課
就齊限表示伏up 不課

中左暗裝 為支持良心公司個pool差不多齊都課左1pack
點知暗封龍二號機
中左重覆的限定真係唔知點好
又出多隻暗封同木機
又出多隻暗封同木機

冇用咪賣左佢囉
又出多隻暗封同木機

冇用咪賣左佢囉

係都食左佢
攻魂賣4萬SC
又出多隻暗封同木機

冇用咪賣左佢囉

係都食左佢
攻魂賣4萬SC

攻魂好易組
緊係賣
抽左50石得D普通野冇限,唔知仲抽唔抽好

近排大up應該得呢個喇
再唔係就搏節日

近排大up應該得呢個喇
再唔係就搏節日

500萬都唔派石,四眼仔

近排大up應該得呢個喇
再唔係就搏節日

派隻火裝比我當派左
巴哈話水北歐同水創勁

頭先睇到水創分析文

雖然張圖好好j

火創個問題係完全無防
滅級以上都幾難用到佢

創聖龍同最新個火滅都打得過
巴哈話水北歐同水創勁

頭先睇到水創分析文

雖然張圖好好j

非水光入水創隊只係食唔哂全段ls, 並唔係入唔到隊播。你喜歡落矮人加暗神威然後帶隻光屬,道中合擊過王關用神威來回踩都過到素材關,唔係冇用架。

不過hp type本身先天就攻低,如果你想玩秒殺型,同叫個跑步ge人去比賽游水咁,緊係弱架。
黎緊會出血量炮有關的覺醒,到時hp type可能有新玩法都唔奇。可以睇定d先。

都岩,但佢就好似光裝同火裝咁,勁係因為佢啲隊員,唔係佢,唔講佢招隊長技,淨講主動
火創個招跟本係全隊既24倍反擊,仲要可以開倍攻令佢更高
木創每格回五千血,cd又短仲有破防炮
水創,全隊3倍攻再減3cd
淨係減cd已經注定佢要靠隊員,仲要得3倍攻,道中開幾次去到王關可能已經冇得用,佢係夠穩,但係硬係差啲野

近排大up應該得呢個喇
再唔係就搏節日

派隻火裝比我當派左

好彩派左隻水裝俾我
哩個post搞到我覺得暗封好易中
放左百三粒石喇
抽完一輪都係冇炮棋
其實隻game有冇可以消反射盾嘅棋

有月讀 可以點組打火滅
月讀係咪適合食技果
十一抽連中兩隻水機娘
裝咩魂好
十一抽連中兩隻水機娘
裝咩魂好

防暈,SB 攻
十一抽連中兩隻水機娘
裝咩魂好

防暈,SB 攻

哩個post搞到我覺得暗封好易中
放左百三粒石喇

繼續課 依家有特價石好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞