[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
[img][url]https://na.cx/i/36Bn70d.jpg[/ig][/url]

正呀喂

係幾正, 3周年終於肯改下, 唔知係咪換左新策劃

好靚
受夠個垃圾輪盤
[img][url]https://na.cx/i/36Bn70d.jpg[/ig][/url]

正呀喂

係幾正, 3周年終於肯改下, 唔知係咪換左新策劃
[]https://na.cx/i/07Z3FYf.jpg[/img]

好靚
受夠個垃圾輪盤

岩岩登入, 終於唔洗禁個垃圾輪盤扮抽野

正呀
想問下新果隻覺醒(女果隻)素材前兩條龍係點入手?

入坑有
2水創淨低光位是咪放光英雄?光英雄點升技?

唔一定, 依家d關好少要求到要放回血棋.
食自己/技果
不和用暗封隊過唔過到?

過到, 留意boss會強制幫你回血, 令你發動唔到暗封加攻
你要等佢出左, 你先好用暗封出回血技, 之後出攻buff收棋

無升過技 唔知過唔過到
除咗信用卡係咪無其他方法課金?

想課
除咗信用卡係咪無其他方法課金?

想課

買日版iTunes卡
2水創淨低光位是咪放光英雄?光英雄點升技?

唔一定, 依家d關好少要求到要放回血棋.
食自己/技果

唔洗回血即是全攻型?放高倍傷既光寵就得?

差唔多, 可以放單體倍攻/全體倍攻, 陷阱, 炮,呢d都得
睇你打咩關啦
抽到暗封 sb重拾興趣
頭先諗住抽完10抽冇靚野就棄game 點知又中多隻暗封
有冇高手幫下眼睇下可以點組打不和同水果

到底覺醒亂入唔開埋光暗係咩玩法
水圓係咪已經收左皮
頭先諗住抽完10抽冇靚野就棄game 點知又中隻暗封

本身有一隻都想棄已經無野好講
頭先諗住抽完10抽冇靚野就棄game 點知又中隻暗封

本身有一隻都想棄已經無野好講

有暗封仲抽呢個pool唔等暗操?
隻不和卡左喺6技
水圓係咪已經收左皮

好有用 殘血技
水圓係咪已經收左皮

好有用 殘血技

新出用心心隊打冥新關
我用暗封打唔嬴, 最後靠水圓打嬴
但未夠料醒覺佢

課左一百粒成功左

火裝上修,perfect
痴線要黎進不和果3隻野難跌到
痴線要黎進不和果3隻野難跌到

雙週嘅掉率係真係好低....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞