[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
狂抽銀棋我屌你老味
點解仲會有哩啲垃圾!
點解仲會有哩啲垃圾!

諗住食氣流

水圓桌咁組好似都唔錯,靠機娘10倍攻同水創打道中,加埋殘血炮
王關覺醒,中四格都有300萬左右
點解仲會有哩啲垃圾!

諗住食氣流

木冒BB世界第一

我唔會再抽哩個pool
新手抽到水創咁組得唔得?
上面有人話唔洗入光英,咁入咩好求建議
同埋我唔多熟啲名...

其實都冇乜問題 2隻水創都屈機
同埋我唔多熟啲名...

單絕平A嘅 水機 開倍攻都唔差
雖然所謂嘅十倍係正常3-4倍
但十回合 好夠用
有一隻10倍攻嘅水屬棋都唔錯
回血就王女啦(光英)
光愛奴 就陷阱 但傷害一般
同埋我唔多熟啲名...

單絕平A嘅 水機 開倍攻都唔差
雖然所謂嘅十倍係正常3-4倍
但十回合 好夠用
有一隻10倍攻嘅水屬棋都唔錯
回血就王女啦(光英)
光愛奴 就陷阱 但傷害一般

自己試下
道中唔夠力就入d炮/短cd倍攻
王關唔夠力就入高倍攻棋合擊/高倍陷阱/炮等收尾
同埋我唔多熟啲名...

無腦向, 雙水創都係玩狂倍攻,
咁一般向咪你光果面咪入返補其他位
最新果隻冥降, 瑞獸, 姐係你第一行第一隻都可以入黎玩下
同埋水創優勢之一 hp隊長, 可以放埋矮人配光愛奴 (第3行第3隻)
咁樣配就用陷阱黎收尾多, 可以應對下d高血關(例,入坑神降 亞蒙)
至於炮向都係咁, 玩高輸出既都係入埋矮人,
可以配新光印(第6行第2隻)玩高倍炮 (例小圓神降速刷用)或
光詩( 第5行第4隻)高倍貫傷, 不過呢2種就少用d,
依家仲多左隻暗神威, 基本擺矮人+暗神威入隊就會有2隻食唔到合擊同水創as
但咁樣入都係用水創+1隻光黎應對道中, 而矮人暗神威黎應對其他關,
以上呢d都係應對d比較多血既關, 唔多血既就咁配水創3倍攻都ok既
台版轉日版就中暗封
不過抽唔到隊員
台版轉日版就中暗封
不過抽唔到隊員

算啦慢慢抽 好過你連暗封到抽唔到
台版轉日版就中暗封
不過抽唔到隊員

算啦慢慢抽 好過你連暗封到抽唔到

家下整咗呢隊野儲石
想問下個ac有無得玩落去 都係見有野抽先玩返

完工

冇得玩
有夜鱗已爆機
除咗信用卡係咪無其他方法課金?

想課

買日版iTunes卡

an機有無計
課唔到金 佢一直要我入billing info 但我已經入左
明明一年前用同一個apple id都得
課唔到金 佢一直要我入billing info 但我已經入左
明明一年前用同一個apple id都得

申請過一個新再用itunes card課得唔得

冇得玩
有夜鱗已爆機

好耐無玩...想問夜鱗係邊隻

冇得玩
有夜鱗已爆機

好耐無玩...想問夜鱗係邊隻

第一張圖第2行第3隻
齊條件25倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞