[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
・スタミナを全回復する「ログボ回復」ボタンを実装しました。

※毎日4時/12時/20時以降の3回使用できます。

格離pad隻垃圾仲要人食石回體
睇完真係笑3聲

咁你又唔講垃圾sb 將喇叭分3級仲難入手過pad?

爆技未即係END GAME
PAD將END GAME條線定得咁低未好似而家咁囉

得啖笑, 咁你sb又做緊咩
瘋狂爆水打冥神降,魂,企鵝, 當中有2個仲要求4眼升技
loop到依家原來叫有野玩
咁你pad都可以架, 瘋狂打雙周神降黎升技
明明養成game, 扮咩爆技就係end game

呀,仲有, 咩叫好似咁lo
pad個收入遠超sb唔知幾多倍
上年9ho個收入無記錯仲係pad佔9成
咁sb又算係邊種"好似咁lo"
一個更新, 都無啦啦可以借黎話第隻game咩野咩野
唔講以為隻game係前幾台柱,一路都有力同人競爭既game
真係屎忽痕
500萬DL妖刀蛇都無執笠啦
PAD死番過去自己個post la

講下PAD都觸動神經

睇完真係笑3聲

對唔住 sorry

睇完真係笑3聲

對唔住 sorry

你講既野又幾有道理 真係好對唔住

講下PAD都觸動神經

笑左, 我冇玩pad
只係好笑你班傻撚成日拎長處去批第d game 短處就好笑
一直係度打飛機
下載率, 課金率就係忠實反映隻game既一項指標
一直被人完爆既game都好意思
另外, 最值得比較係同sb台服
前排台服41送大量反先制魂, 當時有班人就係借d意串下日服
點知過2日,日服送裝姬創神, 又反串台服
呢d就正常得多

講下PAD都觸動神經

笑左, 我冇玩pad
只係好笑你班傻撚成日拎長處去批第d game 短處就好笑
一直係度打飛機
下載率, 課金率就係忠實反映隻game既一項指標
一直被人完爆既game都好意思
另外, 最值得比較係同sb台服
前排台服41送大量反先制魂, 當時有班人就係借d意串下日服
點知過2日,日服送裝姬創神, 又反串台服
呢d就正常得多

真係唔好意思 對唔住 你講得好岩 我唔應該咁樣拎黎比
火裝就同預期一樣加速攻, 上修到4倍

但太高血入唔到夜麟

應該係同新轉盤有關.
好似係登入一定日數,到指定日會有抽票

但太高血入唔到夜麟

即回8%再+22%

但太高血入唔到夜麟

即回8%再+22%

就算食唔到都無咩所謂, 入得火裝呢d短反都係做插件多
都係俾d主力拎黎反

但太高血入唔到夜麟

即回8%再+22%

都係俾d主力拎黎反

咁我不如用甲鐵城個隻

但太高血入唔到夜麟

different play mode

但太高血入唔到夜麟

即回8%再+22%

都係俾d主力拎黎反

咁我不如用甲鐵城個隻

始終type唔同
被人ban左攻type之類既咪可以擺火裝
或者冇抽到甲鐵既咪可以照擺
反正sb d 相似棋自古以來就係咁用

但太高血入唔到夜麟

即回8%再+22%

都係俾d主力拎黎反

咁我不如用甲鐵城個隻

始終type唔同
被人ban左攻type之類既咪可以擺火裝
或者冇抽到甲鐵既咪可以照擺
反正sb d 相似棋自古以來就係咁用

結論 入唔到夜麟
垃圾!

排名

buff
[img]https://na.cx/i/36Bn70d.jpg[/ig]

正呀喂

係幾正, 3周年終於肯改下, 唔知係咪換左新策劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞