[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
天魃龍冇復活是否已完
唔夠刷企鵝
課金出左問題 一直彈(購入可能XXXX)
完全唔知點搞 我無"禁"錯PACKAGE個個
玩左咁耐第一次咁樣
圖我拎人地 情況一樣
https://truth.bahamut.com.tw/s01/201701/e09d6547d3fc478b263d4a643aa623f6.PNG

你係唔係用緊日本轉香港既apple account用信用卡課金?
而家好似限左一定要用日本apple account先可以課金
即係要買itunes card
玩左咁耐第一次咁樣
圖我拎人地 情況一樣
https://truth.bahamut.com.tw/s01/201701/e09d6547d3fc478b263d4a643aa623f6.PNG

你係唔係用緊日本轉香港既apple account用信用卡課金?
而家好似限左一定要用日本apple account先可以課金

3個AC睇都唔得
玩左咁耐第一次咁樣
圖我拎人地 情況一樣

3個AC睇都唔得

你轉日本acc之後kill apps再開game睇下?
唔夠刷企鵝

用咩隊
天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
1.) r1 低血量入 r2
2.) r3 要封技
3.) 解箭/r2 r3 都封技
4.) 打王 同 小boss手黎
聽日抽唔抽聖誕限定好呢
聽日抽唔抽聖誕限定好呢

sexy j all in
今次神降送反擊魂, 本身就多到用唔哂, 唔洗刷
天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
2.) r3 要封技

唔洗好高技巧
r1存cd
r2封技加攻木創炮秒
r3覺醒水和開技破at,光操開技,boss踩兩格秒
黎緊會唔會有咩pool好抽
儲石等新年
我想問下如果我想圍繞暗封組隊 係咪應該刷滿技隻傾奇櫻? 同埋應該有邊隻岩用要升 雖然個acc好耐 但一直都無研究過點玩 仲有想問下我個組隊方向岩嗎
儲石等新年

四眼尾可能有黃金週Pool?
儲石等新年

四眼尾可能有黃金週Pool?

天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
2.) r3 要封技

唔洗好高技巧
r1存cd
r2封技加攻木創炮秒
天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
2.) r3 要封技

唔洗好高技巧
r1存cd
r2封技加攻木創炮秒

無光操可以改光裝
上曬攻魂副屬照秒
天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
2.) r3 要封技

唔洗好高技巧
r1存cd
r2封技加攻木創炮秒

無光操可以改光裝
上曬攻魂副屬照秒

唔高技巧 但含金量都將高....
天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
2.) r3 要封技

唔洗好高技巧
r1存cd
r2封技加攻木創炮秒
[img]https://holland.pk/i0pfgban[/i mg]

無光操可以改光裝
上曬攻魂副屬照秒
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/13/164128_bd0421e611a0aa23f3fcf19fe0572972.jpg[/i mg]

木創可以換做135ta

光操可以換光裝,光裝都冇就光獸王,為左確保秒到boss, 我諗要用限定級棋同剋屬會好d, 你可以試下用其他高倍率陷阱?

火獸帝可以換瘋帽,應該平民d掛?

水日和可以換任意破at就ok, 水日和for r2秒唔到的隊封boss技用,加上覺醒完未用過拎出黎用下
陷阱都冇
天魃龍冇復活是否已完

好問題
我都係用復活打
無復活可能要好高技巧
2.) r3 要封技

唔洗好高技巧
r1存cd
r2封技加攻木創炮秒
[img][url]https://holland.pk/i0pfgban[/i[/url] mg]

無光操可以改光裝
上曬攻魂副屬照秒
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/13/164128_bd0421e611a0aa23f3fcf19fe0572972.jpg[/i[/url] mg]

木創可以換做135ta

光操可以換光裝,光裝都冇就光獸王,為左確保秒到boss, 我諗要用限定級棋同剋屬會好d, 你可以試下用其他高倍率陷阱?

火獸帝可以換瘋帽,應該平民d掛?

水日和可以換任意破at就ok, 水日和for r2秒唔到的隊封boss技用,加上覺醒完未用過拎出黎用下

我直接用暗塔慢慢普攻
但以上嘅隊 我無平衡倍攻隊長
無嘅人 加油
有火裝 新木天 係咪應該放棄暗封 轉玩反擊隊

真心問 有咩關暗封過唔到

真心問 有咩關暗封過唔到

新手無隊員
宜家暗封入木裝隊
抄隊用暗塔過左
復活真係最佳解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞