[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
隻game都幾癲 係咁出24小時神降 開水打又唔夠時間升本身想升啲野
全部開哂水又唔夠
戰女神12lv滿又真係開哂水都未必升到

平時無活動好悶 無野打
你玩多排d水就多到你用唔晒

係哩排好多24小時神降定不嬲係咁

平時禮拜五先會出下
依家好似係神降連續開催活動

幾排係咁開姐

但體水呢家野 我建議 摼得就摼...
我最高上到過100
最低係個位數
一刷魂 講緊係10支10支咁計
50體先5-6
比我依家262體 兩支水先一個魂
要全隊滿 sb攻血啦 都要18支到先得
未計打打塔打滅 無高機率安全走法
就只可以用體水 低機率 強行突破

同埋低等 體水效率低係真
同埋 計下啲經驗值同回體乜乜乜
唔好浪費左
(打果關除外)

一個月前500
依家刷到得返200

我下隻應該進化邊隻?
我主玩攻擊type 隻火創好撚勁
同埋想問有咩關打升技野?
定等佢活動派同抽相同角?

我下隻應該進化邊隻?
我主玩攻擊type 隻火創好撚勁

唔好進化
你cost會唔夠
同埋想問有咩關打升技野?
定等佢活動派同抽相同角?

升技野?
如果指企鵝生果,久唔久先有一次企鵝關。
多數都係解任務打pvp gvm得到。
抽相同角自食黎升…你好多棋先諗呢樣野啦。

熱砂招幕會員

這裡歡迎各位熱愛Summons Board的玩家加入,
本公會自開服後數天後成立,歷經各種戰役下不斷成長。這處有輕課重課玩家,亦有上班/學生/休閒玩家,不管你是那種類型,這裹都歡迎你。
未來將會有協力系統,因此團友間的溝通亦變得非常重要,未加入line group的團友請盡快加入,增加協力戰的勝算。
另外,這處亦都歡迎休閒玩家加入我們的LINE群組,一起討論有趣的玩法、心得、抽棋分享等,感受非一般的遊戲體驗。

基本要求:
<li>GVM 30億傷, 150ap</li>
<li>Pvp 58000 bp</li>
<li>200 rank或以上</li>
<li>要加入LINE chat group經常交流</li>

本公會特色:
1. 優質公會加成, Hp : 1635, 攻: 57.8, 爆擊: 12.2%
2. Gvm長期200體, 享受每月獲得50體水, 100多隻甜鷹的福利
3. 即時最新神降討論及攻略,無論你要求重課暴力壓制,輕課穩中求勝,或是SM無課玩法,這裏都能滿足你。
4. GVM期間,由於癲佬眾多,很有機會打了30億傷也未能成功消AP 。

有意加入者請add line id : oshathegreat, 並send以下圖片給Osha:
1. pvp排名圖(連bp數),
2. 為顯示你每次PVP均有合資格的分數,請cap低最近2次PVP達到UE++之信件及6星PVP棋的圖
3. Gvm貢獻圖
你地都係玩日版?
留名
你地都係玩日版?

多數係

新手一問
頭幾抽呢幾隻o唔ok
同第三隻上網搵唔到資料

新手一問
頭幾抽呢幾隻o唔ok
同第三隻上網搵唔到資料

第1同3都係限定棋
請問依家已經係500萬DL?
刷到隻火封龍士 起手會唔會好難玩
幾時先肯出500萬限定up
幾時先肯出500萬限定up

講左4月頭啦
keroro又未完

我自己唔睇好 火封龍士
覺得一般般
要抽 就抽暗封龍士
雖然 有其他巴打話 適合課金人士
但我覺得就咁回血黎嘅5倍攻
都已經比火創暴力
唔洗勁隊員 都夠暴力

火機娘冇上回血魂暗封龍隊未用得住
想問下有冇其他隊可以組下?
好難忍唔抽呀

首先
你要filter到得番火暗屬 攻擊/Hp type 先

最好睇下第二三抽有冇好野。
我覺得速攻自動炮打到百幾rank係無難度。
但係火封係速攻中短炮,要夾多隻長同短炮先成到型,炮隊成型又要依賴練技,所以起手果前百rank可能係honey moon, 百五到兩百後就開始打唔到有反盾的關會卡卡地。

所以都係唔建議得佢一隻限首抽。如果好似上面咁有第二隻限如暗機,即刻可以開都得

新手一問
頭幾抽呢幾隻o唔ok
同第三隻上網搵唔到資料

第1同3都係限定棋

可以開局啦

首先

得呢d

首先

得呢d

最簡單
讓一隻棋食唔到ls
入隻木j入去補血然後就唔洗理血量食到25倍ls

首先

得呢d

最簡單
讓一隻棋食唔到ls

邊隻係木j

首先

得呢d

最簡單
讓一隻棋食唔到ls

邊隻係木j

盾凱裝姬

最好睇下第二三抽有冇好野。
我覺得速攻自動炮打到百幾rank係無難度。
但係火封係速攻中短炮,要夾多隻長同短炮先成到型,炮隊成型又要依賴練技,所以起手果前百rank可能係honey moon, 百五到兩百後就開始打唔到有反盾的關會卡卡地。

所以都係唔建議得佢一隻限首抽。如果好似上面咁有第二隻限如暗機,即刻可以開都得

多謝巴打們指教,暫時留起咗火封
刷緊睇下有冇暗封,好難刷
暫時刷到多一個火機娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞