[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問一下新手想玩,唔會唔太遲

遲就唔會遲,因為隻game對新手都唔錯。
不過現在個pool(日版) 唔太岩新手起手用,但你可以玩住先遲d再刷首抽ge

見有k66所以有興趣
而且pad真心玩到悶

keroro合作pool感覺唔太岩新手起手用,不過對合作有愛都可以刷隻首抽然後存石等限定up先all in.
再唔係就問下呢度有冇人有冇用的首抽岩洗送比你直接開局都得。

不過現在個pool(日版) 唔太岩新手起手用,但你可以玩住先遲d再刷首抽ge

見有k66所以有興趣
而且pad真心玩到悶

keroro合作pool感覺唔太岩新手起手用,不過對合作有愛都可以刷隻首抽然後存石等限定up先all in.

新果隻7星雙keroro唔差
hp隊長黎講應該最勁

見有k66所以有興趣
而且pad真心玩到悶

最遲下個禮拜四轉500萬pool(我估)
到時再刷起手
四限定不是夢

見有k66所以有興趣
而且pad真心玩到悶

新果隻7星雙keroro唔差
hp隊長黎講應該最勁

中more兩隻
gvm
過唔到k66神級
呢個box 有冇得過

1. 木機娘帶海耀
2. 無海耀就全炮隊
有gvm日子無咁悶
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

我都係用艾露莎打4億算 打完自殺
新手冇咁多寵
上面好曬
草定左石 準備all in 500萬
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

都未夠200體就自殺,你公會d人多得你唔少
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

正常公會個個打滿30億點會過唔到200隻
打夠傷都仲慢慢同佢預位打傷害係折磨緊自己
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

所以唔入巴打個會
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

agree, 以前就不斷打, 直至200體唯止,
依家個傷害over左唔知幾多倍
所以求其拎隊打夠30億就轉狗糧算
當然有人不斷打係好事, 起碼可以儘快200體可以全體掛狗糧
總有人打夠30e就收手嘅
大家都唔打 咪 拖到最後先200囉
我番工個時都會入去自殺
但唔好做埋啲損人不利己
用無buff ge 棋打咁 都無乜問題嘅
派石活動
派石活動

得5粒
冇玩好耐,玩到日版埃及神就跳左坑,而家又想玩返,玩日版好定台版好呢?
派石活動

得5粒

參與獎+1
冇玩好耐,玩到日版埃及神就跳左坑,而家又想玩返,玩日版好定台版好呢?

我番工個時都會入去自殺
但唔好做埋啲損人不利己

打夠30e有咩獎
我番工個時都會入去自殺
但唔好做埋啲損人不利己

打夠30e有咩獎

任務

Gvm有3組獎
1. 個人總傷害任務 30e 就會完

2. 個人總ap消耗量 150ap 就會完

3. 公會討伐數(前題係 你要最少打10ap)
我番工個時都會入去自殺
但唔好做埋啲損人不利己

打夠30e有咩獎

任務

Gvm有3組獎
1. 個人總傷害任務 30e 就會完

2. 個人總ap消耗量 150ap 就會完

3. 公會討伐數(前題係 你要最少打10ap)

咩獎咩 有石
火創帶黑雷用暗封隊友
打得果5億

新手冇咁多寵

agree, 以前就不斷打, 直至200體唯止,
依家個傷害over左唔知幾多倍
所以求其拎隊打夠30億就轉狗糧算
當然有人不斷打係好事, 起碼可以儘快200體可以全體掛狗糧

你都識講,個個都幾場30億到的情況下,當你公會滿哂人每人斬到一隻其餘overkill, 都好,最多打到百幾體就個個夠數開始自殺.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞