[A/I]《Summons Board》[4] Keroro合作X500萬DL

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實水2代限都幾型

可惜已經冇咩用

我靠水2限過火滅
雙煌鳥有冇用
r2行錯棋turn over同計錯攻擊力輸比雙輝鳥
好唔憤氣
雙煌鳥有冇用

炮隊隊長 我冇嘅野
雙煌鳥有冇用

刷左先問啦
中第三隻暗封

想問下,如果我公會buff hp 1530
我隻暗裝係唔係發動唔到暗封既LS?
係唔係要食hp魂降返佢hp?

抽中暗封,發覺原來無隊員
遇到爸爸打唔贏
中第三隻暗封

另一方法上滿回血魂
4500回低過15000血就得
30分鐘
2百幾體
刷左7支水
爸爸亂入得3次
有不和打了 不過打唔贏

另一方法上滿回血魂

Thx巴打,加左回血魂,打出黎d傷害靚到
Btw其實max技暗封係唔係唔駛用sb魂?
我見佢已經做到無鏠補血
有冇巴打分享下木裝可以點樣組
睇巴哈話要組D有回血技既棋

同問

3木裝 艾露莎

講幾隻有用棋,
木裝要玩維持血量,補血一定要有,
幾多隻就睇情況

打到返黎嘅隊員,有木滅級/創聖龍/冥王,
近期覺醒嘅水一代pvp(大炮),都係優質隊員

石抽就光童話(好似係暫時防禦type唯一倍攻),
王女等等補血棋

其實要帶補血已經小小out, 上個版本木裝冇補血所以要帶大量補血棋,但現在的木裝as有無敵加補血,可以自己搞掂唔洗全部都帶補血。
又自從出左執item覺醒,我入左鹿王用全體化食道具補血同自動炮,道中壓力會細d, 已經可以飛走緩補如裝晶龍,帶隻天蠍座做補血都夠。

現在多數木裝姬帶鹿王,新光惡魔,最尾個位就自由d, 可以配天蠍/創龍/水圓等等,睇餸食飯。

鹿王即係邊隻

覺醒嵐角王,獸王
冇就用下位代替水pvp

陰公你講個D我全部都冇

岩岩先完任務,一人派左一套pvp, 又有keroro地城練技你咁都唔係練隻黎用
遇到爸爸打唔贏

用咩隊打媽媽?
30分鐘
2百幾體
刷左7支水
爸爸亂入得3次

Op 30分鐘3次 好多
除非你係淨刷爸爸啦

另一方法上滿回血魂

Thx巴打,加左回血魂,打出黎d傷害靚到
Btw其實max技暗封係唔係唔駛用sb魂?
我見佢已經做到無鏠補血

意義唔大 可以唔上住 除非係想開技減cd/chain 其他寵?
想問下企鵝係咪用水機+1隻打飛炮就ok
其實水2代限都幾型

可惜已經冇咩用

我靠水2限過火滅

滿技超級大補機我都想要

要全版擊退

要全版擊退

水機做隊長 唔計火木屬 要5格
4格 330萬傷
用火馬做隊長 4格可以收爸
好悶,500萬都咁悶

要全版擊退

水機做隊長 唔計火木屬 要5格
4格 330萬傷
用火馬做隊長 4格可以收爸

媽媽兩格就得
補多一抽就一抽入魂中暗封
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞