[Switch] FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (9)

982 回覆
4 Like 1 Dislike
一日已經打晒
困難1點玩而家先第3關
想問下switch有無得改裝幾多落主機同sd card度?張sd card容量太少,裝唔到火紋dlc,明明主機容量仲有大把
主角老母好正
8粒鐘玩完DLC, 咁就$179
痴撚線
DLC第二關打緊防守戰, 無啦啦係我後面走隻野出黎
好彩成功駁到老師會心一擊, 如果唔係實滅團
除左限回合到達果關有壓迫感其他都還好
聖騎山豬真係好惡
我而家補返個pass就有得玩?
收工即開機,困難玩到開封印俾佢陰左
本身靠個欺詐師自己攝上去開
開第一個鎖又出幾條友,避無可避要load返前兩回合
啱啱好用晒電
打咗四關,忍唔住講句個DLC都幾閪
地圖重用,關卡設計又一本道,多個side objective都冇
一味人海拖住你,玩兩野就變級長無雙
冇自由育成,又冇warp冇神速都係一樣出啲咁嘅hea野

爛咗個4個紋章好似係dlc個4個人個紋章黎
冇自由育成我反而OK
玩左3周目超難,淨係決定出咩人升咩職都諗到有啲厭
DLC限制選擇又冇得升技,可以專心喺戰術上面,反正又唔長
新職係本篇點配好?
聽人講白毛女武神好勁
黑天馬同瑪莉安奴
其他職好似同本篇唔match咁
我反而想佢開放學院俾玩家上線係入面玩同吹水
試左勁多次終於過到第四關,真係CLS困難難打到想死黎完一波又一波
琴晚臨訓打左陣

第二關見佢話唔打快d就會有增援

我衝晒d人出去2 turn清晒 跟住比增援圍

好陰毒
依關千其唔好聽佢講衝出去
我自己係打防守戰, 但睇住個屎忽會走隻勁野出黎
打完DLC之後點樣起主線散步入Abyss
自己間房後面 同條友講嘢就入到
或者直接係地圖入都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞